MSC Cruises introduceert het nieuwe digitale innovatieprogramma ‘MSC for Me’ op zijn schepen

De rederij MSC Cruises heeft na een driejarige samenwerking met diverse deskundigen op het gebied van digitalisering, technologie en menselijk gedrag én verschillende bedrijven het nieuwe baanbrekende en digitale innovatieprogramma MSC for Me geïntroduceerd. Dit nieuwe programma heeft voor een heel nieuw niveau van klantenservice op zee gezorgd. MSC for Me is speciaal ontworpen om aan de behoeftebevrediging van de klanten te voldoen zowel voor nu als in de toekomst.

De MSC Meraviglia, in de vaart genomen in juni 2017, is het eerste schip dat beschikt over deze nieuwe technologie. Aan boord van het schip zijn speciaal voor het programma meer dan 16.000 verbindingspunten, 700 digitale toegangspunten, 358 informatieve/interactieve schermen en 2.244 hutten met RFID/NFC-toegangstechnologie geïnstalleerd. Het programma zal op alle nieuwe toekomstige cruiseschepen geïnstalleerd worden. Het uiteindelijke doel is echter om ervoor te zorgen dat het programma ook beschikbaar is op alle huidige cruiseschepen.

MSC Meraviglia MSC For Me

Wat houdt MSC for Me nu precies in? In het programma staan vier functies centraal namelijk: Navigation, Concierge, Organiser en TailorMade. Wat deze functies inhouden, kunt u hieronder lezen.

Navigation:
Met navigation beschikt u over uw eigen navigatie aan boord van het schip. U kunt op elk moment van de dag advies, begeleiding en informatie ontvangen over alle zaken die zich aan boord van het schip afspelen. Tevens hoeft u als ouder nooit meer bang te zijn dat u uw kinderen kwijtraakt. Met Navigation kunt u eenvoudig en snel uw kinderen lokaliseren.

Concierge:
Met behulp van deze functie kunt u eenvoudig en op elk moment van de dag bijvoorbeeld extra services, tafels in restaurants, excursies en nog vele andere faciliteiten bijboeken.

Organiser:
Gasten kunnen met behulp van deze applicatie op verschillende mobiele apparaten online excursies, zitplaatsen voor shows en tafels in restaurants boeken. U kunt zowel gedurende de cruise  als voor aanvang van de cruise gebruik maken van deze feature.

TailorMade:
TailorMade is een digitale adviseur die zorgt voor op maat gemaakte aanbevelingen gebaseerd op de voorkeuren van de gasten. Daarnaast worden deze gegevens ook doorgegeven aan het personeel zodat ook zij u op een zeer persoonlijke manier kunnen verzorgen.

In totaal kunnen de gasten door deze nieuwe applicatie gebruik maken van meer dan 130 slimme mogelijkheden. Wanneer u gebruik maakt van MSC for Me zult u gedurende uw cruise aanzienlijk veel tijd besparen. Hierdoor kunt u nog meer genieten van u favoriete uitjes of activiteiten aan boord van het schip en zult u uw cruise dus zo optimaal mogelijk benutten.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *