NIEUWE LOOK VOOR DE NORWEGIAN SPIRIT

Al meer dan 20 jaar vaart The Norwegian Spirit over de wereldzeeën, een prachtige prestatie en dit wordt dan ook gevierd met een nieuwe look. Het cruiseschip is gerenoveerd van boeg tot achtersteven. Zo cruiset u als vanouds, maar in nog meer stijl!

Na een verblijf van 43 dagen in het droogdok, werd op 14 februari het volledig vernieuwde cruiseschip onthuld. De rederij investeerde meer dan $ 100 miljoen in de modernisering van het schip, als onderdeel van het Norwegian Edge-programma. Norwegian Spirit heeft nu 14 nieuwe faciliteiten aan boord, evenals gemoderniseerde hutten en openbare ruimtes.

NIEUW VAN BOEG TOT ACHTERSTEVEN

Nieuwe look voor de Norwegian Spirit - Buitenkant en eetgelegenheid

De 269 meter lange Norwegian Spirit vaart sinds 2004 voor Norwegian Cruise Line, daarvoor vaarde het schip nog voor de Star Cruises rederij, onder de naam Superstar Leo voor de Aziatische markt.

Met ruimte voor ongeveer 2000 gasten is Norwegian Spirit een van de middelgrote schepen met grote openbare ruimtes, comfortabele hutten, gezellige bars, restaurants en zonneterrassen. Bij de renovatie hebben alle ruimtes een nieuw ontwerp gekregen dat is gebaseerd op de schepen van de Breakaway en Breakaway Plus-klasse van Norwegian. Ook de hutten hebben een modern interieur gekregen. Heldere kleuren domineren hier het beeld. Tijdens de modernisering zijn er nog eens 16 nieuwe hutten bijgekomen. Overigens is er ook een nieuwe look voor de buitenkant: naast een frisse verflaag kreeg de romp ook een nieuwe artistieke decoratie.

Ontspanning aan boord van Norwegian Spirit

Het voormalige waterpark voor kinderen aan boord werd vervangen door het volwassenengedeelte; u kunt nu genieten van de faciliteiten in de “Spice H2O”. Dit is een nieuwe lounge, met twee nieuwe bubbelbaden en een bar. De Mandara Spa biedt nog meer ruimte om te ontspannen – met 650 vierkante meter, verwarmde ligstoelen, een jacuzzi, een sauna, stoombad en hydrotherapie. Behoefte aan wat lichamelijke beweging? Dat kan! In het nieuwe Pulse Fitness Center kunnen gasten ook fit blijven aan boord, om vervolgens welverdiend te ontspannen.

CULINAIRE BELEVENIS

Nieuwe hutten en restaurants aan boord van Norwegian Spirit

Dankzij alle renovaties kunnen gasten nu ook uitkijken naar nieuwe restaurants aan boord. Deze omvatten het hoofdrestaurant Taste, The Local Bar and Grill (24-uur geopend), het buffetrestaurant Garden Café, de Great Outdoors Bar en de Waves Pool Bar. Voor het eerst kunnen gasten van Norwegian Spirit ook gebruik maken van de Bliss Ultra Lounge en de Spinnaker Lounge, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht.

Aan boord van de nieuwe Norwegian Spirit en Norwegian Encore introduceert Norwegian ook een nieuwe culinaire ervaring: Onda by Scarpetta. In het restaurant, onderdeel van de bekende Scarpetta-restaurants in New York City, kunnen gasten overweldigende smaken en uitstekend bereide zeevruchten verwachten.

DRIE CONTINENTEN – TIEN NIEUWE HAVENS

Norwegian Spirit in Kyoto

De route van de onlangs gerenoveerde Norwegian Spirit omvat havens in Europa en Afrika. Van 19 april tot 8 november 2020 vaart het schip zevendaagse routes naar de Griekse eilanden, Turkije en Israël. De nieuwe routes zijn rijk aan havens, veel met een extra lange overstaptijd.

Vanaf 2 maart 2020 vaart Norwegian Spirit vanuit Dubai via Oman, Seychellen, Madagaskar, Mauritius en Réunion naar Zuid-Afrika. Op 22 maart vaart het schip vanuit Kaapstad naar de nieuwe thuishaven Piraeus (Athene). Vanaf daar biedt Norwegian Spirit zevendaagse cruises aan tot 8 november 2020. De routes brengen u onder andere naar Rhodos, Mykonos, Santorini en Corfu in Griekenland, evenals Kusadasi en Istanbul in Turkije, Ashdod en Haifa in Israël en Limassol op Cyprus.

Kunt u ook niet wachten om de nieuwe look van Norwegian Spirit te bewonderen? Kijk dan hier naar een cruise die bij u past. Als u hulp of meer informatie nodig hebt, neem dan contact op met onze behulpzame cruise specialisten door te bellen naar 020 220 4141.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *