Nieuwe onvergetelijke cruise ervaring met Discovery at Sea van Princess Cruises

Beleef uw cruise op een hele nieuwe manier. Princess Cruises en Discovery Communications zijn een exclusieve samenwerking aangegaan om u een andere blik op de wonderschone wereld te geven. Het doel is onvergetelijke vakantie ervaringen voor het hele gezin te creëren. Met zowel aan boord als aan land ervaringen laat Discovery at Sea u de wereld niet alleen zien maar ook ontdekken. Princess Cruises biedt verschillende programma’s aan met Discovery at Sea. Lees hieronder wat het programma u te bieden heeft.

Discovery and Animal Planet land excursies

Princess Cruises biedt verschillende avontuurlijke excursies aan om het vaste land te ontdekken. Deze excursies worden aanbevolen door twee grote namen onder natuurliefhebbers, namelijk Discovery en Animal Planet.

Met de Discovery tours beleeft u onvergetelijke avonturen. U ondervindt de lokale cultuur en natuur van uw cruisebestemmingen. De Animal Planet tour biedt u de mogelijkheid in contact te komen met de dieren die u tijdens uw cruise tegenkomt. Zo kunt u in Hawaï haaien van dichtbij bekijken door middel van een kooi in de zee, op walvissen zoektocht gaan in Alaska of op berenexcursie gaan.

Stargazing with Discovery at Sea

Samen met Science Channel neemt Princess Cruises u mee op reis door het ongekende universum. Met deze interactieve reis kunt u vanaf het zonnedek van uw Princess Cruise de ruimte bewonderen. Een Princess Stargazing specialist zal u alles uitleggen over planeten, sterrenbeelden en meer.

Shark Week at Sea

Shark Week at Sea is geïnspireerd op het populaire tv-programma Shark Week van Discovery.  Aan boord van de Princess cruiseschepen kunt u doormiddel van verschillende activiteiten en spellen gerelateerd aan haaien, meer te weten komen over deze interessante kraakbeenvissen.

Discovery programma’s voor kinderen en tieners

Discovery at Sea is voor elke leeftijdsgroep. Om de ontdekkingen ook interessant te maken voor de jongere reizigers hebben Princess Cruises en Discovery Communications bepaalde afwisselende activiteiten samengesteld. Zo worden er experimenten uitgevoerd en 3D puzzels en maskers gemaakt. Het programma zorgt ervoor dat jonge reizigers meer leren over de bestemmingen van hun cruise reis en over de dieren die hier leven.

Gast sprekers

Verschillende sprekers aan boord nemen u mee in hun verhaal. De sprekers zijn echte experts in hun vak. U kunt bijvoorbeeld denken aan biologen, muzikanten, acteurs of atleten. Deze sprekers doen er alles aan om uw ontdekkingen en ervaringen van uw reis te versterken. Na elke spreeksessie is er ruimte voor een vragenronde en een meet-and-greet.

 

Wilt u ook een onvergetelijke reis maken met Princess Cruises en de wereld ontdekken met Discovery at Sea? Bekijk dan hier ons aanbod van Princess Cruises!Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *