Celebrity Cruises lanceert Celebrity Flora

Celebrity Cruises staat bekend om luxueuze en exclusieve oceaan cruises en vanaf mei breiden zij de vloot uit met een nieuw schip genaamd de Celebrity Flora. Dit prachtige schip is gebouwd in Nederland en is speciaal ontworpen voor cruises in de Galapagoseilanden. Tijdens uw cruise zult u de mooiste bestemmingen op een spectaculaire manier beleven!

Aan boord van de Celebrity Flora heeft u keuze uit verschillende suite categorieën die variëren van Sky suites tot Penthouse suites. De rederij heeft samengewerkt met de bekende ontwerpster Adriana Hoyos. De Latijns-Amerikaanse ontwerpster heeft haar inspiratie opgedaan uit haar geboorteland Ecuador. Met één druk op de knop transformeert u uw Sky suite om in een openluchtkamer. Het idee is dat u hierdoor in directe verbinding staat met de prachtige uitzichten die de Galapagoseilanden u bieden.

De Penthouse suite met maar liefst 1288 m² is de grootste suite aan boord. In deze suite beschikt u over een aparte slaapkamer, woonkamer met eetgedeelte, badkamer en een eigen balkon. Elke suite is met duurzame materialen ingericht en voorzien van kwalitatief hoogwaardige producten zoals badjassen, handdoeken, beddengoed en badproducten uit Ecuador. Bovendien hebben alle suites grote ramen, hierdoor staat de bestemming centraal en hebben passagiers daardoor schitterend uitzicht over de eilanden.

Met de Celebrity Flora is het ook mogelijk om buiten onder de sterren te slapen. Op het buitendek bevinden zich privécabines die voorzien zijn van comfortabele tweepersoonsbedden. Word heerlijk uitgerust wakker tijdens de zonsopgang en geniet van een uitgebreid privéontbijt.

Aan boord van de Celebrity Flora kunt u in de Ocean Grill romantisch dineren onder de sterren en genieten van duurzame gerechten bereidt door een kok met een Michelinster. Wanneer u bent uitgegeten kunt u in de Discorvery Lounge heerlijk tot rust komen onder het genot van een lekker drankje. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de medepassagiers en de bemanningsleden beter te leren kennen. Bovendien kunt u in de bibliotheek meer te weten komen over de Galapagoseilanden en kunt u hier heerlijk tot rust komen met een goed boek. Op het bovenste dek bevindt zich de Stargazing, hier kunt u de schitterende sterrenhemel aanschouwen middels een verrekijker en kunt u heerlijk genieten van de hemelse wonderen.

Wanneer u met de Celebrity Flora naar de Galapagoseilanden vaart, zult u de mooiste bestemmingen ontdekken. Tijdens uw cruise vaart u naar het op een na grootste eiland Santa Cruz. Hier vindt u het Las Bachas strand waar u onder andere flamingo’s kunt spotten. Een andere unieke plek om te ontdekken is Rabida, dit is een van de kleinere Galapagoseilanden. Deze plek is uniek doordat het zand van het strand een dieprode kleur heeft. De Celebrity Flora biedt een luxe Novurania rubberboot aan, die u vanaf het schip naar de eilanden brengt. Hierdoor kunt u de eilanden op de leukste manier ontdekken.

Maak de cruise van uw leven en bekijk hier alle cruise met de Celebrity Flora!



Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *