De twee nieuwste luxueuze cruiseschepen van Oceania Cruises

Oceania Cruises is een Amerikaanse rederij waarbij luxe en comfort hoog in het vaandel staan. Wat de rederij zo speciaal maakt, is dat zij kleinschalige cruiseschepen aanbieden. Hierdoor kunt u tijdens uw reis zo dicht mogelijk bij de meest unieke bestemmingen aanmeren. Bovendien kunt u aan boord genieten van culinaire gerechten van wereldklasse! Wilt u meer te weten komen over deze luxe rederij? Lees dan hier alle informatie over de cruiseschepen van Oceania Cruises!

De laatste keer dat er een nieuw cruiseschip in de vaart kwam bij Oceania Cruises was in 2012, maar in januari heeft de rederij aangekondigd dat ze twee nieuwe Allura-klasse schepen laten bouwen bij de scheepsbouwer Fincantieri. Fincantieri is een Italiaanse scheepsbouwer uit Triëst en is een van de grootste scheepbouwers van de wereld. Zo bouwt Fincantieri bijvoorbeeld ook schepen voor Norwegian Cruise Line en Costa Cruises. De twee nieuwe Allura-klasse schepen zullen in 2022 en 2025 de eerste afvaart maken. De CEO van Oceania Cruises, Bob Binder, heeft aangekondigd dat de twee nieuwe elegante cruiseschepen nog meer comfort, voorzieningen en luxe faciliteiten zullen krijgen dan de cruiseschepen Marina en Riviera. Doordat de twee nieuwe cruiseschepen nog gebouwd moeten worden, zijn er op dit moment helaas nog geen foto’s beschikbaar.

Door de uitbreiding van de vloot met twee nieuwe cruiseschepen, die elk voorzien zullen zijn van de nieuwste technologieën, voldoet Oceania Cruises aan de grote vraag naar cruises in het luxere segment. De rederij vindt het belangrijk dat de passagiers zich direct thuis zullen voelen. Aan boord bij de cruiseschepen van Oceania Cruises is de elegantie terug te zien in het interieur en kunt u optimaal genieten van de warme sferen met een huiselijke stijl. Dit zal ook bij de twee nieuwe cruiseschepen terug te zien zijn.

De nieuwe schepen worden voorzien van ruime hutten met de meest luxe materialen, prachtige suites en de passagiers kunnen natuurlijk genieten van de beste gerechten op zee bereidt door professionele koks.

De twee nieuwe middelgrote schepen zullen elk een waarde hebben van €575 miljoen en bieden elk plaats voor 1200 passagiers. Op de twee nieuwe Allura-klasse schepen zult u niks te kort komen en kunt u vooral gaan genieten van een gezellige sfeer met veel luxe.

Bent u na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden naar de cruises van Oceania Cruises? Bekijk dan hier alle cruises!Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *