Cruise Event 2014

Alvast in de vakantiesfeer terechtkomen

Het Cruise Event 2014 staat voor de deur! Op 18 en 19 oktober kunt u zich een weekend vermaken in de Passenger Terminal in Amsterdam. Hier krijgt u alle informatie over cruises waarin u geïnteresseerd bent. Dreamlines brengt u graag op de hoogte over de activiteiten en andere handige informatie over dit event.

Cruisen wordt steeds populairder en is bedoeld voor werkelijk iedere doelgroep. Jong en oud, gezinnen en singles, en avonturiers en liefhebbers van luxe kunnen allemaal worden bevredigd met een geweldige cruise naar een van de prachtige bestemmingen. Omdat er zo veel keuze is in de cruisewereld, geeft het Cruise Event alle informatie over bestemmingen en mogelijkheden die rederijen bieden.

Event

Op het event zijn veel rederijen aanwezig om u van informatie te voorzien over alle mogelijkheden wat betrekking tot cruises. Experts beantwoorden uw vragen en u kunt uw droomcruise samenstellen. Er zijn verschillende presentaties die u uitleggen hoe een cruise in het algemeen werkt, welke mogelijkheden er onder andere zijn en welke landen en steden allemaal bezocht kunnen worden.

Ook cruisereizigers zelf komen aan het woord. Ervaringen die zijn opgedaan tijdens cruises worden aan u vertelt. Eerlijke, oprechte en interessante ervaringen over cruises met bepaalde rederijen kunnen u helpen bij het vinden van uw gewilde cruise. Een praatje maken en vragen stellen is hierbij geen probleem. Ook Award winnaar Jan Vermeer komt langs om te vertellen over zijn ervaringen in Antarctica, Spitsbergen, Groenland, Ijsland en Rusland, waarbij u ongetwijfeld een blik kunt werpen op zijn prachtige natuurfoto’s.

Deelnemers

Veel van de rederijen waarvan Dreamlines cruises aanbiedt, zijn aanwezig op dit event. U kunt denken aan rederijen zoalsHolland America Line, MSC Cruises en Seabourn. Hier kunt u alle informatie vragen over de cruises die u interessant vindt. Er kan ook hulp geboden worden om u erachter te laten komen wat uw favoriete bestemming is.

Tickets

U kunt tickets verkrijgen op de algemene site van het Cruise Event. Hier betaalt u slechts €5,- in plaats van €10,-. Een fijne bijkomstigheid is dat kinderen onder de 17 jaar gratis toegang hebben tot het event. U kunt er dus een goedkoop en gezellig weekend(deel) van maken met het hele gezin.

Locatie en openingstijden

Het Cruise Event vindt plaats in de Passenger Terminal in Amsterdam. Het valt gemakkelijk te bereiken per auto, tram en trein. Zaterdag 18 oktober en zondag 19 oktober is het event geopend van 10:00 tot 17:00.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *