Vijf redenen om een cruise met Norwegian Cruise Line te boeken

Passagiers die met de Norwegian Cruise Line cruisen, kunnen genieten van de onafhankelijkheid die de rederij biedt. Tijdens een cruise met Norwegian Cruise Line kunnen de passagiers genieten van een flexibele cruisevakantie, waarbij ze zich niet aan strikte planningen hoeven te houden. De rederij geeft vakantiegangers de vrijheid om hun eigen weg te vinden.

Alle routes van Norwegian Cruise Line bieden ‘’Freestyle Cruising’’ aan.  Dit houdt in dat u aan boord van Norwegian uw smaakpapillen kunt laten verwennen door een breed scala aan heerlijke gerechten. De Norwegian vloot biedt ook spectaculaire activiteiten aan, met bekroond entertainment. Na een dag of avond vol spanning kunt u zich altijd terugtrekken in de moderne en ruime passagiershutten. Hieronder leest u vijf redenen waarom u uw volgende cruisevakantie met Norwegian Cruise Line zou moeten boeken.

Norwegian’s – Free at Sea concept

Dankzij Norwegian’s Free at Sea concept kunnen reizigers hun plezier op hun cruisevakantie vergroten! Met het Free at Sea concept kunt u kiezen uit vijf gratis voordelen: Premium drankenpakket, internetpakket, specialiteitenrestaurantpakket, excursiepakket en familie of vrienden cruisen mee tegen gereduceerde tarieven. Wanneer u in een studio, binnenhut, buitenhut, balkonhut of mini-suite verblijft kunt u kiezen uit twee gratis voordelen. Passagiers die in de Conciërge hut, suite of The Haven verblijven ontvangen alle vijf voordelen gratis.

Freestyle Dining

Geen vaste dineertijden en geen toegewezen zitplaatsen in restaurants met het Freestyle Dining concept bij Norwegian Cruise Line. Als u wilt genieten van de zonnestralen en de frisse zeebries, kunt u bij The Waterfront genieten van een heerlijke maaltijd. The Waterfront is een spectaculaire promenade langs de oceaan van 400 meter lang. Of u nu kiest voor een burger, warm van de gril of voor een driegangenmaaltijd, er zijn veel manieren om te dineren. Met zoveel flexibiliteit kunt u genieten van een ruime keuze aan eetgelegenheden.

Moderne accommodatie

De Norwegian Cruise Line vloot is uitgerust met de grootste suites op zee.  Doordat de suites ruim genoeg zijn zult u zich gelijk thuis voelen. De suites bieden plaats voor maximaal acht gasten. Passagiers die een suite hebben geboekt, zullen genieten van een comfortabel verblijf. De suites zijn voorzien van grote balkons, loungeruimtes en stijlvol ingerichte badkamers.

The Haven van Norwegian Cruise Line zal u verwennen met de meest luxe en ruime accommodaties. The Haven bevindt zich op het bovenste dek van het schip en hier kunnen passagiers genieten van exclusieve voorzieningen, zoals toegang tot het eigen zonneterras en Haven Courtyard, 24-uursservice en u heeft een eigen butler tot u beschikking. Door de persoonlijke service zullen passagiers in The Haven genieten van een unieke cruise-ervaring.

Spectaculaire entertainment

Norwegian Cruise Line beschikt over de jongste en meest innovatieve vloot ooit. De Norwegian schepen zijn uitgerust met een reeks innovatieve functies. Dit omvat verschillende openbare ruimtes, zoals The Waterfront, de spa en meeslepende virtual reality-omgevingen. Op de Norwegian Joy, Norwegian Bliss en Norwegian Encore vindt u innovaties op het hoogste niveau. Hier vindt u onder andere een racecircuit op zee en lasercursussen in de open lucht.

Liefhebbers van musicals zullen dol zijn op de zesvoudig bekroonde Kinky Boots musical, die een Tony Award heeft gewonnen. Daarnaast kunt u ook meezingen met de klassiekers van Jersey Boys of met Rock of Ages. Passagiers zullen verstelt staan van de acrobaten in de Jungle Fantasy en Cirque Dreams.

Ontdek de feestjes op het terras en dans tot in de late uurtjes recht onder de sterrenhemel. De populairste feesten van Norwegian Cruise Line zijn Caliente, Glow en Nashville Nights.

Muziekliefhebbers kunnen nu genieten van een selectie van cruisevakanties met een muziekthema! Stelt u zich eens een muzikaal festival voor … maar dan op zee! Of u nu van classic rock, country of pop houdt, dans mee op de muziek en geniet live van uw favoriete artiesten!

Bijzondere bestemmingen

Norwegian biedt ook cruisevakanties aan naar prachtige bestemmingen zoals Alaska en Hawaï. Cruise naar de wildernis van Alaska en verken dit prachtige land. Als u van de natuur en de geschiedenis houdt, dan is Hawaï zeker een aanrader! Ontdek niet alleen de regenwouden, torenhoge vulkanen en ongerepte wateren, maar ook de overblijfselen van oude koninkrijken en kunstvoorwerpen uit de Tweede Wereldoorlog.

Een cruise naar de Bahama’s is pas compleet, wanneer u een bijzondere stop maakt in Great Stirrup Cay. Dit eiland, in het Caribisch gebied, is het privé-eiland van Norwegian Cruise Line. Ontdek de prachtige witte stranden en het adembenemend uitzicht op de zee.

Bent u geïnteresseerd geworden? Bekijk dan hier alle cruises met Norwegian Cruise Line of neem vrijblijvend contact op met een van onze cruise specialisten.



Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *