Alle Oprah Winfrey fans opgelet

Om het avontuurlijke jaar van Oprah Winfrey te vieren, is Holland America Line een unieke samenwerking aangegaan met O, The Oprah Magazine.

Beide partijen willen met deze samenwerking de levensveranderende en bewustmakende verwondering van reizen koppelen aan de hartelijke en inspirerende inhoud van het blad met als doel de manier van denken van gasten open te stellen en hun eigen potentieel te ontdekken.

“Ik kijk ontzettend uit om in 2017 mijn ‘Year of Adventure’ voort te zetten met een bezoek aan een spannende nieuwe bestemming die ik nog niet eerder heb bezocht: Alaska!”, aldus Oprah Winfrey.

De eerste cruise naar Alaska, juli 2017, zal worden bijgewoond door Oprah Winfrey zelf. Daarnaast zijn er 4 exclusieve cruises die bijgewoond zullen worden door leden van de ‘Supersoul 100’. Dit is een groep bestaande uit ondernemers, auteurs, artiesten en andere visionairs die in de ogen van Winfrey inspirerend zijn voor de wereld. Deze exclusieve cruises worden verspreid over het jaar aangeboden. In totaal zijn er in de periode van augustus 2017 tot en met augustus 2018 ruim 300 cruises in Noord-Amerika en de Caribbean samengesteld waarop activiteiten aangeboden zullen worden die gebaseerd zijn op het magazine.

Activiteiten tijdens de exclusieve cruises
Gedurende de cruises worden er de hele dag door diverse activiteiten aangeboden. De dag kan bijvoorbeeld begonnen worden met “Gewoon ademhalen”, een betekenisvolle meditatiesessie om de gezondheidsvoordelen van beweging te ontdekken. Tevens is er de activiteit “Aan tafel!”, een bijeenkomst waarbij men leert om gezonder te leven en om zonder schuldgevoel te genieten van lekker eten.

Ook kunt u de hoofdredacteurs, Gayle King en Lucy Kaylin, van het blad ontmoeten. Zij laten zien hoe elke maand het concept verandert in een blad en daarna op tijd in uw brievenbus belandt. Daarnaast zijn er nog andere redactieleden die de “O’s Onboard Book Club” leiden. Een boekenclub waarbij u nieuwe auteurs kunt ontdekken en meeslepende boeken kunt lezen. Tot slot kunt u diverse presentaties over efficiënt inpakken en andere onderwerpen gepresenteerd door Adam Glassman bijwonen.

 Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *