Ontdek de volledig gerenoveerde Celebrity Summit van Celebrity Cruises

Celebrity Cruises staat bekend om moderne en luxueuze oceaancruises. Aan boord van de schepen van Celebrity Cruises staat gastronomie hoog in het vaandel en zult u zich gelijk thuis voelen door de comfortabele en sfeervolle inrichting. In maart is de rederij begonnen met de zogenoemde ‘’The Celebrity Revolution’’. Met meer dan $500 miljoen gaat de rederij de komende jaren de vloot compleet renoveren, waaronder de Celebrity Summit.

De Celebrity Summit is een van de populairste schepen van Celebrity Cruises. In februari begon de rederij samen te werken met ontwerpers en ingenieurs om het schip van top tot teen een nieuw design te geven.

De suites van de Celebrity Summit zijn in samenwerking met Kelly Hoppen, een Britse interieurontwerpster, opnieuw ingericht. Elke suite biedt neutrale kleurtonen aan zodat u kunt genieten van een charmante sfeer. Daarnaast zijn de bedden voorzien van luxueuze kasjmier matrassen en Celebrity’s eXhale beddengoed. De badkamers zijn volledig opnieuw ingericht met ultramoderne afwerkingen zoals een douchekop die door de pulserende waterstralen uw hoofd, nek en schouders masseert. In de badkamers vindt u ook toiletartikelen van het luxemerk Bulgari, kwalitatief hoogwaardige badjassen en handdoeken van Frette en een speciaal ontworpen toilettas.

Passagiers die een suite boeken hebben exclusief toegang tot ‘’The Retreat Sundeck’’ en tot ‘’The Retreat Lounge’’. Ook deze zijn door de Britse interieurontwerpster heringericht en voorzien van prachtige kunstwerken, comfortabele ligstoelen en een jacuzzi.

In totaal zijn er 30 nieuwe passagiershutten toegevoegd, waaronder dertien AquaClass hutten, zeven buitenhutten en tien binnenhutten.

Celebrity Cruises heeft ook de restaurants, bars en lounges gerenoveerd. Zo zijn de ‘’Oceanview Café’’, de ‘’Sunset Bar’’ en de ‘’Main Dining Room’’ opnieuw ontworpen en uitgebreid met meer zitplaatsen. De ‘’Main Dining Room’’ is een echte eyecatcher, dit komt doordat het plafond voorzien is van prachtige verlichting. Zo kunt u gezellig met familie of vrienden dineren in een sfeervol restaurant. De ‘’Oceanview Café’’ heeft een breder aanbod aan internationale culinaire gerechten die bereidt worden door chef-koks van wereldklasse.

Het wellnesscentrum is al voorzien van een beautysalon, haarsalon en een fitnessruimte. De Canyon Ranch at Sea spa is  uitgebreid met meerdere behandelkamers. Daarnaast is er een nieuwe privéruimte voor persoonlijke fitnesstrainingen. De ‘’Persian Garden’’ heeft ook een upgrade gekregen met een infrarood-sauna, een Turks bad en een zouttherapie.

De Celebrity Summit is het tweede schip van Celebrity Cruises dat onder handen is genomen, maar in mei 2019 wordt ook de Celebrity Equinox gerenoveerd. De rederij verwacht in 2023 de modernisering van hun vloot te hebben voltooid zodat alle passagiers aan boord van deze cruiseschepen een spectaculaire cruise ervaring kunnen beleven.

Bekijk hier alle cruises met de Celebrity Summit!



Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *