Vaar mee met Symphony of the Seas: het grootste cruise schip ter wereld!

Nooit eerder was een scheepslancering meer geanticipeerd dan die van Royal Caribbean’s Symphony of the Seas. En met een uitstekende reden! Met het aanbieden van 18 indrukwekkende dekken met accommodaties, entertainment en recreatieve voorzieningen, herdefinieert ’s werelds grootste schip de optimale cruise-ervaring. Van robot barmannen en multimedia-ijsbanen tot waterglijbanen met tien verdiepingen en gerechten uit elk continent; een wereld van mogelijkheden wacht op u en dat allemaal op één plek.

Maar de cijfers vertellen niet het hele verhaal. Hoe is het om aan boord van het grootste cruiseschip ter wereld te zijn? Het Australische team van Dreamlines kreeg de kans om Symphony of the Seas te bezoeken toen ze in Barcelona werd aangemeerd. Dit is wat we hebben geleerd.

Een drijvende stad op zee

Toen we naar Barcelona vlogen, konden we Symphony of the Seas al vanuit het raam van het vliegtuig zien. Zelfs vanuit ons oogpunt zag ze er enorm uit. Toen we eenmaal aan boord waren, voelde het gewoon als een drijvende stad aan zee. We liepen langs de Royal Promenade, met zijn luxe winkels en cafés, en konden nauwelijks geloven dat we op een schip zaten. Alle 18 dekken waren zo ruim en de zeven themagebieden van het schip, zoals Central Park en Boardwalk, bieden bij elk bezoek iets nieuws aan om te ontdekken. Alles was zo indrukwekkend. Symphony of the Seas is als een onafhankelijke stad, waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt en meer!

Wat wordt er gespeeld?

Mensen zeggen vaak dat drie weken niet genoeg tijd is om alles aan boord van een cruiseschip te verkennen, en in het geval van Symphony of the Seas is dat een understatement. Royal Caribbean heeft zichzelf overtroffen, en het bewijs is in zijn indrukwekkende shows. Hier is onze selectie van de beste entertainmentopties voor jong en jong van hart.

Hairspray
Zonder twijfel één van de meest opwindende voorstellingen in het programma van Symphony of the Seas, met de officiële cast van Hairspray op het podium om deze feel-good, Tony Award winnende, Broadway Musical uit te voeren. Leun lekker achterover, ontspan en bereid u voor om opgeheven te worden – in tegenstelling tot de roots van Tracy Turnblad!

AquaTheater
Buitengewone acrobatiek op extreem kleine balkons, bewegingssequenties die land en water vervagen en adembenemende duiken van ongekende hoogtes. Wat is er nou opwindender dan HiRo, het betoverende onderwateravontuur van de Royal Caribbean? Als een van de populairste spektakels, wilt u niet de show missen waar iedereen het over heeft.

Dazzles
In het hart van Symphony of the Seas vindt u altijd muziek en nergens is dit beter te ontdekken dan bij Dazzles, de locatie met een genre voor iedereen. Poets uw dansschoenen en foxtrot naar de big band! Wanneer Saturday Night Fever meer uw ding is, gaat u naar de disco avond. Er is zelfs een professionele instructeur aanwezig als u misschien wat begeleiding nodig hebt.

Heerlijk eten en een verfrissend drankje

Royal Caribbean weet beslist iets van culinaire uitmuntendheid, en Symphony of the Seas is geen uitzondering. Het schip is de thuisbasis van maar liefst 20 eetgelegenheden en biedt een smaaksensatie die u nooit eerder hebt meegemaakt. Wereldberoemde mediterrane klassiekers rechtstreeks van Jamie’s Italian; verse, overheerlijke steaks in het All-American steakhouse; en traditionele Mexicaanse gerechten zo innig dat ze misschien van het bord springen en u knuffelen. Er bestaat niet iets als weinig keuze wanneer u aan boord van Symphony of the Seas bent.

Er zijn ook tal van gezellige cafés waar u kunt ontspannen met een barista-geperfectioneerd brouwsel. Voor iets sterkers gaat u langs bij de Bionic Bar. Bestel eenvoudig via een tablet en zie hoe robot barmannen uw cocktail binnen enkele minuten mengen. Het is de toekomst van cocktails mixen en ze creëren drankjes van een ander soort. Wat is uw favoriet?

Plezier voor de hele familie
Symphony of the Seas is niet alleen het grootste cruiseschip op zee, het is ook de meest avontuurlijke! Veel van de topattracties op de andere Oasis-klasse schepen van Royal Caribbean hebben een toegift op Symphony of the Seas gebracht. Wie houdt er nou niet van een ouderwets retro-arcade spel? Of een ontspannen (maar stiekem toch competitief) potje minigolf.

Of misschien bent u toch gefocust om uzelf te verbeteren op de tennisbaan? Wat u ook leuk vindt om te doen in uw  vrije tijd, u kunt er zeker van zijn dat u het op Symphony of the Seas kunt vinden.  Sportfanaten vinden het leuk om een golf te vangen op FlowRider, een twaalf meter lange surfsimulator die ideaal is om uw techniek te verbeteren. Als alternatief kunt u, iets minder intensief, een van de twee rots klimmuren beklimmen of vlieg van het negendek hoge zip-lijn. U zult hoe dan ook ongetwijfeld een prachtig uitzicht van het schip kunnen bewonderen.

 

Praten over de activiteiten van Symphony of the Seas zou niet compleet zijn zonder het pièce de résistance te vermelden: Ultimate Abyss. Stap in de muil van de gigantische zeeduivel en doorsta dapper deze tien verdiepingen tellende sensatie rit. Het is de langste en grootste waterglijbaan op zee, uniek in zijn vele wendingen en bochten die u naar adem laten happen. De Perfect Storm zal daarna een fluitje van een cent lijken, en het is een geweldige manier om uw duik af te maken terwijl u onderdompelt in het drietal waterglijbanen met drie verdiepingen, Cyclone, Supercell en de Typhoon.

Technologie op het dek

Symphony of the Seas heeft ook rekening gehouden met de tijd die u op uw kamer doorbrengt met VOOM internet technologie, waarmee ze de snelste online ervaring op zee levert. Met de uitstekende verbinding kunt u de nieuwste films en shows of Netflix kijken, uw favoriete nummers streamen op Spotify en al uw hoogtepunten van uw vakantie delen met vrienden en familie thuis. Ook kunt u profiteren van de Royal Caribbean’s Royal IQ app, waarmee u uw tijd op en naast het schip kunt organiseren. Dit is een geweldige manier om uw activiteiten te plannen – of dat nu het boeken van een tafel is in uw favoriete specialiteitenrestaurant of het plannen van excursies aan wal.

Dreamlines helpt u met het plannen van uw droom vakantie naar de Caraïben op ’s werelds grootste cruiseschip. Blader door onze beste cruise deals op onze website en boek direct online. Als u hulp nodig heeft of meer informatie wenst te hebben, bel dan onze cruise-experts op 020 220 41 41

 

 Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *