UITSTEKEND: Dreamlines wint meerdere msc awards

Het toonaangevende cruise portaal Dreamlines ontvangt awards in verschillende categorieën en markten.

Amsterdam, 13 november 2015 –   Dreamlines heeft tijdens het MSC-Partnerevent ‘All-Starts of the Sea’ verscheidene prijzen in de prijzenkast mogen wegzetten. Dreamlines is op het gebied van online cruisen een toonaangevend portaal. Niet voor niets mocht Dreamlines daarom in totaal drie awards in ontvangst nemen. In Nederland werd Dreamlines bekroond als beste online agent. Ook Duitsland werd bekroond als beste agent. Daarentegen won Rusland de prijs voor de online aanwezigheid, namelijk de beste FIT producer award. Er namen 1.800 partners deel aan het evenement, dat plaats vond van 8 tot 11 november als onderdeel van een mini-cruise over de Middellandse Zee.

„Wij zijn erg blij dat Dreamlines internationaal is bekroond met diverse awards. Deze awards zijn ook een bevestiging voor onze inzet en in de afgelopen jaren gegroeid partnerschap. Dit willen we in de toekomst ook graag behouden.“, zegt Felix Schneider, oprichter van Dreamlines. „Dat Dreamlines na haar driejarig bestaan in twee landen een prijs heeft gewonnen voor Beste Online Agent en hierbij meer heeft omgezet bij MSC Cruises dan alle andere agenten in Duitsland en Nederland, maakt ons bijzonder trots“, zegt Schneider.

Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises, overhandigde de prijzen persoonlijk aan de winnaars en zei: ‘Veel van onze gasten boeken hun cruise bij een reisbureau naar keuze. Daarom is het van grootste belang om de partners te voorzien van uitgebreide kennis van ons product, ‘’Hij zei ook:’’ ‘Het All-stars of the Sea’’ evenement biedt ons een uitgelezen kans om onze strategieën en visies te communiceren, daarentegen kunnen wij ook leren van de ervaring van onze partners en zo ons product en de samenwerking continu blijven verbeteren.

Het evenement, waar partners uit meer dan 150 landen werden uitgenodigd, vond voor de tweede keer dit jaar plaats. Awards werden gegeven voor diensten van reisbureaus of individuen. De awards werden gegeven in zes categorieën.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *