TUI Cruises tweede editie van World Club Cruise

Na het grote succes van vorig jaar komen TUI Cruises en de WORLD CLUB DOME op 20 april 2018 terug met de World Club Cruise. Geniet 5 dagen van de beste internationale dj’s terwijl de Mein Schiff 2 van TUI Cruises vaart over de Middellandse Zee. Lees hieronder meer over deze onvergetelijke ervaring.

De reis

Van 20 april tot 24 april 2018 zal de tweede editie van de World Club Cruise plaatsvinden. Na de meteen uitverkochte eerste editie van World Club Cruise in 2017 hebben TUI Cruises en de World Club Dome besloten om opnieuw samen te werken en terug te komen met een tweede editie. De cruise zal varen naar een geliefde vakantiebestemming van vele mensen: het Middellandse Zeegebied. De reis begint en eindigt in de mooie en bekende feestplek Palma de Mallorca, hiertussen zal Mein Schiff 2 aanmeren in de veelzijdige plaatsen Marseille en Barcelona.

Wat is de line-up van World Club Cruise?

Zoals vorig jaar zal de line-up voor de tweede editie van de World Club Cruise weer uit grote namen bestaan. Een terugkerende dj die gegarandeerd voor een spectaculair feest gaat zorgen is Robin Schulz. Nieuwkomers dit jaar zijn de Australische Timmy Trumpet, het electro-house duo NERVO, house muziek dj Bebetta, het Oostenrijkse duo Klangkarussell en Alle Farben. Daarnaast zal de nieuwkomer in de dans scene, King Arthur, zijn World Club Cruise debuut maken. Om deze spectaculaire line-up compleet te maken voegen ook Le Shuuk en producent en live-artiest Marek Hemmann, bekend van zijn elektronische muziek en minimal techno, zich toe aan deze lijst met grote namen.

World Club Cruise 2018

Dit 5-daagse spectaculaire feest op zee mag u zeker niet missen. Al vanaf 899 euro per persoon heeft u toegang tot deze club op zee inclusief alle feesten aan boord. De prijs is inclusief eten in bijna alle restaurants aan boord. De drankjes zijn ook inbegrepen bij de prijs en beschikbaar in bijna alle bars en lounges. Deze drankjes omvatten koffie, thee, frisdranken en non-alcoholische cocktails. Daarnaast kunt u vanaf 13:00 uur ook alcoholische dranken zoals bier en wijn nuttigen. Vanaf 19:00 uur komt hier een grote selectie van sterke dranken, cocktails en longdrinks bij om uw feestnacht compleet te maken.

 Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *