SKY PRINCESS – AANGENAAM OP REIS MET HANDIGE GADGETS

Voordat u voor het eerst een schip betreedt, is het een must om het schip even van een afstand te bekijken – dit geldt zeker voor de Sky Princess. Stralend wit en met de herkenbare blauwe golfbeschildering, die alle schepen van de Princess vloot siert, is het schip niet te missen. Het vierde schip in de Royal Class is een genot voor het oog. Lees in deze blog alles over de mooiste plekken aan boord en de laatste technieken die uw reis nog gemakkelijker zullen maken. En wellicht is uw volgende cruise na het zien van de foto’s wel met de Sky Princess.

Sky Princess - Ocean Medallion Class schip

SNEL EN SOEPEL

Het inschepen gaat snel en soepel. Natuurlijk is daar een reden voor – de Ocean Medallion. Het medaillon vervangt niet alleen de goede oude sleutelkaart, maar dient ook als betaalmiddel en als locatieservice. Vrienden of familieleden zijn gemakkelijk aan boord te vinden via de bijbehorende app. Reizigers kunnen de Medallion Class-app al thuis downloaden om de status “OceanReady” te ontvangen. De app maakt het daarnaast ook mogelijk om reisdocumenten en portretfoto’s van tevoren te uploaden en de wachtrij bij aankomst op deze manier over te slaan, daar wordt natuurlijk iedereen blij van! U arriveert bij de terminal dus helemaal klaar voor vertrek en “Ocean ready”. Zelfs degenen die deze technologie nog niet hebben gebruikt, hoeven niet lang in de rij te wachten en ontvangen hun draagbare Ocean Medallion in een mum van tijd. Zo bent u snel aan boord en kan het ontspannen beginnen.

Over ontspannen gesproken – dat kunt u voldoende aan boord van de Sky Princess. Met een lengte van 330 meter is het schip allesbehalve klein. Een groot voordeel van het schip is dat het nooit (te) druk lijkt. Ondanks de indrukwekkende lengte en 19 dekken zijn er slechts ongeveer 3.660 passagiers aan boord. Dit is een relatief klein aantal voor een schip van deze grootte. En hoewel het heel goed kan gebeuren dat gasten voor de restaurants moeten wachten na een bezoek aan het theater of een evenement, is de wachttijd meestal niet lang. Hetzelfde geldt voor het aan en van boord gaan tijdens uw tijd aan wal.

Ontspannen op de Sky Princess

AANGENAAM EN ONBEZORGD

De sfeer aan boord van het vierde Royal Class-schip is ontspannen, het interieur is chic en volgens de laatste trends. Bent u een echte cruiseliefhebber? Dan kijkt u vast uit naar favorieten zoals het piazza-achtige atrium, het wellnesscentrum The Sanctuary en de kleinere cruiseliefhebbers onder ons kunnen zich verheugen op het kinder- en jeugdgebied “Camp Discovery”. Net als op de andere Royal Class-schepen mogen hoogtepunten zoals de “SeaWalk” niet ontbreken. Tijdens het wandelen langs deze smalle glazen baan, die voorbij de scheepszijde uitsteekt, is er een opwindend uitzicht in de diepte, zowel op zee als in de havens. Wilt u zich laten verwonderen? Ga dan naar de sterrenhemelbioscoop “Movies Under the Stars”. Pak een deken, een drankje naar keuze en popcorn en kijk naar de nieuwste films!

In vergelijking met de andere schepen uit de vloot heeft de Sky Princess meer bubbelbaden en privé Cabanas in The Sanctuary. Voor dit exclusieve gedeelte geldt een toeslag – een halve dag kost $20, een volledige dag $40 – en bevindt zich naast de Retreat-Pool op het voordek. Gasten van de Lotus Spa kunnen genieten van allerlei wellnessbehandelingen. En atleten kunnen trainen in het fitnesscentrum met uitzicht op zee, baantjes lopen op de joggingbaan of deelnemen aan verschillende cursussen.

Sky Princess - Hutten en Suites

HEMELSE NACHTEN OP DE SKY PRINCESS

Zoals het een slim schip zoals de Sky Princess betaamt, kan de deur naar uw eigen hut worden geopend met het eerder genoemde Ocean Medallion. Het is zelfs al voldoende om het Ocean Medallion enkel bij u te dragen om de hutdeur te openen. Een leuke toevoeging: U wordt iedere keer verwelkomt met uw eigen naam op een kleine monitor. De hutten op de Sky Princess zijn stijlvol ingericht. De bedden zijn zo comfortabel en gezellig dat u veel dagen op zee wilt blijven om hier nog wat meer tijd door te brengen. Alle hutten zijn voorzien van een inloopkast. Als u een balkonhut boekt, moet u weten dat er een zitgedeelte is, maar geen slaapbank. Dit is alleen het geval in de luxe balkonhutten en suites. Op het eerste gezicht lijken de standaard balkonhutten vrij smal, maar het uitzicht door de grote panoramische ramen is fantastisch. En als u een suite boekt, kunt u zich verheugen op voldoende ruimte om te ontspannen. Exclusieve suites bieden veel wooncomfort op ongeveer 80-100 vierkante meter, evenals een panorama uitzicht op zee van 270 graden. Dankzij het duidelijke beeld van het gigantische bioscoopscherm “Movie under the Stars” op het pooldek, kunt u hier de gepresenteerde films rechtstreeks vanuit uw hut bekijken.

ETEN EN ENTERTAINMENT

Sky Princess - Eten & Entertainment

Het Ocean Medallion is ook ’s avonds nuttig om bij u te dragen wanneer u iets wilt bestellen in de bars en restaurants. U hoeft het medaillon alleen bij u te dragen en uw bestelling wordt gemakkelijk door de obers opgenomen. Dit is niet alleen uiterst praktisch, het versnelt ook alle processen aan boord. De Medallion detecteert natuurlijk ook automatisch of u een van de vijf drankopties hebt geboekt of niet. Aan boord van de Sky Princess is er ook een grote selectie aan gastronomische aanbiedingen – van á la carte restaurants, het buffet in het International Cafe, Alfredo’s pizzeria met prachtige zitplaatsen buiten, tot specialiteitenrestaurants zoals Sabatini’s, de Franse bistro Sur La Mer of de Crown Grill & Bar.

De selectie bars en lounges is ook indrukwekkend – het varieert van de Vines Wine Bar en Ocean Terrace Seafood Bar tot de Wake View Bar met een prachtig uitzicht op de achtersteven van het schip. Live muziek klinkt regelmatig vanuit de lounges zoals de chique Princess Live! Geniet van de lounge in de nieuwe Take 5 Jazz Bar, die voor het eerst beschikbaar is aan boord van de Sky Princess. Een live trio speelt de hits van beroemde jazzlegendes.

Princess Cruises - Sky Princess

De Sky Princess is het eerste schip van de Princess Medallion Class, door de handige eigenschappen van het Ocean Medallion en de app betekent dat voor u nog meer tijd om te genieten!

Dreamlines helpt u graag bij het plannen van uw droomvakantie met Princess Cruises. Wilt u graag meer informatie over cruises met de Sky Princess of heeft u al zin om uw volgende cruise te boeken? Neem dan een kijkje op onze site. Als u hulp of meer informatie nodig hebt, neem dan contact op met onze behulpzame cruise specialisten door te bellen naar 020 220 4141.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *