Holland America Line valt in de prijzen

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent tijd om uw vakantie te plannen. Eén van de meest genoemde goede voornemens is om meer te reizen. Als u slechts een keer uw koffer wilt uitpakken om vervolgens te genieten van een prachtige reis, dan is een cruise de ideale vakantie voor u! Met een cruise legt u aan in verschillende havens en heeft u de tijd om meerdere bijzondere bestemmingen te ontdekken. Of u nu een echte cruiseliefhebber bent of dat u voor het eerst aan boord wilt gaan, in 2020 liggen er weer prachtige cruises op u te wachten. Januari is dé maand om uw droomcruise te boeken!

In deze blog besteden we aandacht aan cruisen met Holland America Line. Met veel vertrekken vanuit Nederland, is uw vertrekhaven dicht bij huis en heeft u het vakantiegevoel zo te pakken. Extra genieten is het bij Holland America, want de cruisemaatschappij is in december 2019 nog volop in de prijzen gevallen!

Cruise Critic, ’s werelds grootste cruisebeoordelingssite en online cruisecommunity, heeft voor het twaalfde jaar de winnaars bekendgemaakt in de 2019 Editors’ Picks Awards in de Verenigde Staten en Australië. De awards bekronen de beste cruisemaatschappijen van het jaar in tientallen categorieën, gekozen door het internationale redactieteam van de site.

De uitmuntendheid van Holland America werd in drie categorieën erkend: Dineren en Beste Routes in de Verenigde Staten en Beste Entertainment in Australië.

Holland America Line - Dining

Dineren – VS

“Het culinaire aanbod van Holland America onderscheidt zich van de rest door diverse samenwerkingsverbanden van chef-koks. Adviseurs van de culinaire raad vol chef-koks lenen hun favoriete recepten uit, van zeevruchten tot chocolade verrassingen. Seizoenen vragen om verschillende eetervaringen, van het smakelijke nieuwe Nami Sushi-menu in het Pan-Aziatische restaurant Tamarind, tot de klassieke en verfijnde keuken van Pinnacle Grill. De menu’s worden voortdurend aangepast en voorzien van nieuwe gerechten met een eigen signatuur, volgens internationale tradities en diverse culinaire interesses.”

MS Koningsdam

Beste routes – VS

“Holland America vaart niet alleen naar 14 unieke bestemmingen en populaire havens in het Caribisch gebied, Europa en Canada, maar voegt ook voortdurend bucketlist-reizen toe. Naast de Grand Voyages van de maatschappij, rondvaarten en wereldcruises door Afrika, Azië en Australië, heeft Holland America prachtige reizen naar afgelegen en bijzondere bestemmingen, zoals Papoea-Nieuw-Guinea. Zo verkent u in expeditiestijl de mooiste plekken van de wereld.”

MS Nieuw Amsterdam - Entertainment

Beste amusement – Australië

“Holland America Line tilt livemuziek naar een hoger niveau met B.B. King’s Blues Club, met muzikanten uit de beroemde Memphis muziek scene; Rolling Stone Rock Room, met in de hoofdrol een vijf-delige rock and roll band; Billboard Onboard, waar pianisten hitlijsten spelen; en Lincoln Center Stage met kamermuziek. Het twee verdiepingen tellende World Stage theater, op Koningsdam en Nieuw Statendam, maakt ook indruk met shows op een 270 graden LED-surroundscherm.”

Het uitzoeken van uw droomcruise in 2020 kan beginnen!

Bent u er klaar voor om in stijl te reizen? Alle schepen in de vloot van Holland America bieden volop entertainment, culinaire verscheidenheid en ontspanning. Bij ieder nieuw schip wordt er gestreefd naar innovatie en de schepen worden naar de laatste ontwikkelingen in de scheepvaart ontworpen. Denk hierbij aan het beperken van het waterverbruik en het scheiden van afval aan boord. In december 2018 werd Nieuw Statendam de nieuwste aanwinst van de vloot en in mei 2021 zal de Ryndam worden opgeleverd, het derde schip in de succesvolle Pinnacle-klasse.

Holland America biedt met 14 schepen meer dan 500 cruises aan naar meer dan 400 havens in 98 landen en (afhankelijke) gebieden over de hele wereld. Van kortere uitjes tot 128-daagse routes, het aanbood is zeer uiteenlopend en voor iedereen is er een cruise te vinden die zal zorgen voor prachtige ervaringen en herinneringen om te koesteren.

Bent u klaar voor uw droomcruise in 2020?

Wilt u graag meer informatie over Holland America Line of heeft u al zin om uw volgende cruise te boeken? Neem dan een kijkje op onze site of neem contact op met onze behulpzame cruise specialisten door te bellen naar 020 220 4141.  



Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *