Princess Cruises introduceert de OceanMedallion

Onze collega, Tracy Clenshaw, kreeg onlangs de kans om een reis te maken aan boord van de Caribbean Princess. Ze was daar om het nieuwe technologische accessoire de OceanMedallion te testen wat zijn intrede maakt in de cruisesector.

‘’Als u net als ik bent en u niet volledig bewust bent hoe dingen werken tijdens het cruisen, kan dit kleine apparaat u redden. Het is in wezen uw portemonnee, sleutels en telefoon in één. Het is uw persoonlijke ober, navigator en kalender.‘’ Tracy vertelt over haar ervaring aan boord van het schip en hoe het gebruik van dit handige apparaatje haar ervaring net dat beetje extra speciaal maakte!

“Ik had het geluk dat ik als gast aan boord van Caribbean Princess werd uitgenodigd om de gloednieuwe OceanMedallion-technologie van Princess Cruises te proberen.

Technologie
Het medaillon is een geniaal apparaat (ongeveer de grootte van een 50 cent munt) dat u op verschillende manieren kunt dragen: als armband, sportband, clip of lanyard. Ik heb de ketting gekocht om te dragen en ik draag deze ook nog steeds!

Eigenlijk is het een vervanging voor de ouderwetse sleutelkaart, alhoewel het zoveel meer is… Het is uw creditcard, paspoort en ID. Met andere woorden, het is uw onmisbare partner die een ongeëvenaard serviceniveau en persoonlijke aandacht biedt.

Swim Yoga at Princess Cruises

Het begint met inschepen
Voordat u uw huis verlaat, is het aan te raden om alle vereiste informatie in te vullen en de OceanMedallion-app te downloaden. Op deze manier loopt u binnen enkele minuten dwars door de beveiliging en aan boord – zonder gedoe en zonder stress. Ik weet wat u denkt; ‘Hoe werkt het zonder wifi?’. Princess Cruises biedt internet dat u altijd op het schip kunt gebruiken. MedallionNet was super snel! ik was in staat om films, muziek te streamen en Social Media te gebruiken – zelfs op het strand!

Eersteklas service
OceanNow is een functie waarmee u kunt bestellen wat u nodig heeft, waar u ook bent. Of u nu bij het zwembad bent of aan het relaxen bent in een bubbelbad, het Medallion weet u te lokaliseren en zal u van dienst zijn. U kunt eten, uw favoriete drankje, meer kussens, roomservice en eigenlijk alles bestellen inclusief 24/7 persoonlijke, on-demand service!

Couples at Princess Cruises

Locatie
Als u net als ik kinderen heeft die 11 en 9 jaar oud zijn, zult u zich maar al te bewust zijn van hun toenemende onafhankelijkheid. Dit is waar de OceanCompass-app helpt om uw reisgezelschap overal en altijd te vinden tijdens uw verblijf aan boord. Dit betekende dat mijn kinderen de vrijheid kregen om te verkennen en mijzelf de veiligheid en gemoedsrust om precies te weten waar ze uithangen.

De OceanCompass wist niet alleen waar mijn kinderen waren, maar hielp me ook mijn weg rond het schip te vinden. De app bood stapsgewijze handleidingen over hoe ik naar waar moest gaan en hoe lang het zou duren om daar te komen!

Kids at Princess Cruises

Interactiviteit
Kinderen vinden het fantastisch om interactief bezig te zijn. Daarom waren ze ook absoluut dol op de PlayOcean-games. Ze speelden het spelletje ‘Under the Stars’ op het gigantische zwembadscherm en locatie gebaseerde speurtochten rond het schip. En voor degene wiens kinderen een beetje verlegen zijn; het is zelfs mogelijk om een eigen digitale metgezel creëren, die op verschillende portalen rond het schip met hen communiceert.

Persoonlijke conciërge
Ten slotte was mijn favoriete aspect van het Medaillon de OceanCongierge-functie. Het was de perfecte bron voor informatie, zoals het bladeren door restaurantmenu’s, het ontvangen van de route van het schip, het boeken van spabehandelingen en het in de gaten houden van mijn account aan boord!

Al met al is de OceanMedallion als geen ander, en ik kan echt niet wachten om terug te gaan en het allemaal nog een keer te doen – vooral omdat het wordt geïntroduceerd op meer schepen van de Princess Cruises. Het volgende schip met de OceanMedallion zou zogezegd de Crown Princess zijn in juli 2020! Ik ben er zeker van dat Dreamlines gasten er van zullen houden!’’

 

Dreamlines helpt u met het plannen van uw droomvakantie met Princess Cruises. Blader door onze beste cruise deals op onze website en boek direct online. Als u hulp nodig heeft of meer informatie wenst te hebben, bel dan onze cruise-experts op 020 220 41 41



Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *