The Walking Dead Cruise

Een Walking Dead fan in hart en nieren? En niet bang om deze kwijt te raken tijdens een dreigende opkomende zombie Apocalyps op zee?

Stel je voor, je staat vast midden op de machtige oceaan op een cruiseschip met angstaanjagende realistische zombies op elk hoekje van het schip. Dit concept heeft alles wat een horrorfilm ook heeft, maar het is daadwerkelijke een reis die voor het eerst geïntroduceerd gaat worden midden januari. In een spannende maar bloederige partnerschap zal de Norwegian Cruise Line samenwerken met Sixthman en Walker Stalker Con om een huiveringwekkende cruise vol met horror-fun af te leveren. De dodelijke reis zal de Norwegian Pearl transformeren in een gruwzame speelplaats voor de fans van de serie of de stripboeken van ‘The Walking Dead’.

Wat kan je ervan verwachten?

Op een driedaagse cruise van Miami naar de Bahama’s, zal de enge maar leuke cruise de perfecte kans zijn voor alle passagiers om de cast van The Walking Dead te ontmoeten. Hier hebben de passagiers van de Walker Stalker Cruise de kans om foto’s te nemen, handtekeningen te krijgen, zombie games en kostuum wedstrijden te spelen, thema-avonden bij te wonen en nog meer gekke, ^EB3DE8682BBA9F18169C38EEB4F494BD13EBEA47BC2009903A^pimgpsh_fullsize_distrmaar vooral enge activiteiten die nog niet bekend gemaakt zijn!

De beroemdheden die al aangekondigd hebben om ook aan boord te stappen van de Norwegian Pearl zijn Norman Reedus (Hillbilly Daryl Dixon), Chandler Riggs (Carl), Emily Kinny, Sonequa Martin-Green (Sasha), Chad L. Coleman (Tyreese) en Lawerence Gilliard Jr. (Bob). En als dat nog niet genoeg is, worden er nog meer mensen aangekondigd zodra de afvaardatum dichterbij komt. De zogenoemde ‘Lucky Guests’ zullen vertroeteld worden met overheerlijke zombie maaltijden en een volledig assortiment van on-board voorzieningen. Je kunt ervan uitgaan dat de Norwegian Pearl een schip is vol met activiteiten! Voor je het weet worden jouw organen zo weggevreten!

Over de Norwegian Pearl

01_Ship Image - At Sea_loDe Norwegian Pearl werd in het jaar 2006 voor het eerst ontscheept en is onderdeel van de Jewel-Klasse van de rederij Norwegian Cruise Lines. Op een cruise met ‘The Walking Dead’ zal je worden meegenomen naar de Bahama’s met een schitterend uitzicht op ’s werelds grootste short cut, het Panamakanaal.

Momenteel is deze cruise al helemaal uitverkocht. Ook is er een erg lange wachtrij voor de cruise, maar iedereen kan toetreden op de wachtrij en mocht er iemand uitvallen, dan wordt deze plek uiteraard opgevuld!

Blijf up-to-date via onze Twitter– of Facebook pagina voor het laatste nieuws van in de cruise industrie!Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *