Freestyle Cruising aan boord van Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line is dé vernieuwer op het gebied van cruisereizen met een geschiedenis die al ruim 50 jaar revolutionair is. Een goed voorbeeld hiervan is de introductie van “Freestyle Cruising” met een hogere vrijheid en flexibiliteit om voor de gasten een ideale cruisevakantie te ontwerpen. Het naar een hoger niveau brengen van de cruises noemt Norwegian Cruise Line ook wel ‘The Norwegian Edge’.

Wat is de Norwegian Edge?
Norwegian Cruise Line brengt hogere normen naar de volle zee met ‘The Norwegian Edge’. Het programma is er op gebaseerd dat er een nieuw niveau van eigentijdse stijl te zien en voelen is aan boord van de gerenoveerde schepen. Norwegian Cruise Line investeert in gastervaringen om ervoor te zorgen dat elke vakantie met Norwegian Cruise Line voldoet aan de hoge normen die de gasten verwachten en verdienen.

Wat is Freestyle Cruising?
Freestyle Cruising betekent een enorm scala aan spannende evenementen en activiteiten. Alle schepen hebben iets om de gasten te vermaken, met prijswinnend entertainment elke dag en nacht. Een specialiteit van Norwegian Cruise Line is de restaurants aan boord. Verder is er ook altijd de optie ‘Freestyle Dining’ aanwezig.

Wat is de specialiteit?
De grote specialiteit aan boord van Norwegian Cruise Line is het dineren. Naast de grootschalige mogelijkheden en keuzes, worden de gerechten vers bereid met de beste ingrediënten. Alle schepen bieden prachtig vormgegeven menu’s in verschillende soorten restaurants. Aan boord bieden eetzalen, zelfbedieningsbuffetten en informele cafés de ideale gelegenheid voor een perfect verzorgde maaltijd. Van prime rib tot gegrilde zalm, de originele gerechten van de beste chefs worden bereid met de beste ingrediënten om uw diner zo goed mogelijk te voorzien.

Naast deze mogelijkheden, heeft Norwegian Cruise Line een unieke culinaire ervaring op het gebied van dineren. Dit wordt ‘Specialty Dining’ genoemd. Dit concept bestaat uit specialiteitenrestaurants die zich bevinden op een net wat specialere locatie en hebben een geüpgraded menu. Of je je nu overgeeft aan de sappige vleeswaren in ‘Moderno Churrascaria’ of geniet van de Franse keuken in ‘Le Bistro’, er is gegarandeerd een exclusieve ervaring op het gebied van dineren.

Wat is Freestyle Dining?
Freestyle Dining biedt eetgelegenheden die zelfs de meest kieskeurige eter in het gezin tevreden kan stellen. Met Freestyle Dining zijn de gasten aan boord niet aan tijd gebonden en kunnen ze er zelf voor kiezen wanneer ze willen dineren. Het is mogelijk voor de gasten om op elk willekeurig moment een burger of zelfs een vier-gangen-diner te bestellen. De gasten zijn vrij om ze allemaal via het eigen tijdschema te gebruiken.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *