Half Moon Cay: het paradijs van Holland America Line

Een prachtig eiland, vol verassingen en activiteiten en eigenlijk alleen voor passagiers van Holland America Line. Little San Salvador, beter bekend als Half Moon Cay, is sinds 1996 eigendom van Holland America Line en is een van de mooiste eilanden van de Caribbean. Bijna alle afvaarten van HAL die de Caribbean en het Panamakanaal aandoen komen langs dit prachtige eiland.Strand Half Moon Cay

HAL heeft enorm hard gewerkt om het eiland tot een waar cruiseparadijs te transformeren. Toch is slechts 2% van de oppervlakte van Half Moon Cay bebouwd, en dat is niet zonder reden. Het eiland huist namelijk een grote verscheidenheid aan flora en fauna, die natuurlijk niet verloren kan en mag gaan.
Op het eiland zijn enorm veel activiteiten die men kan ondernemen:

1. Snorkelen: geniet van het prachtige en kleurrijke koraal en tropische vissoorten die in het kraakheldere water leven.
2. Half Moon Cay Lagoon Aqua Park: ook de kinderen kunnen genieten van hun tijd op het eiland, er is een speciaal waterpark waar ze de hele dag, zonder zorgen kunnen spelen.
3. Stingray Adventure: Leer alles over de pijlstaartroggen die in het water rondom het eiland leven en ga daarna zelfs het water in om deze prachtige dieren te voeren en aaien.
4. Aqua-Trax Adventure: ga op een vaartuig avontuur met een gids, stap op een waterscooter, beleef en bekijk alles wat dit eiland te bieden heeft.
5. Paardrijden: dit is een must voor iedereen die van paardrijden houdt, en zelfs als u er niet van houdt. Tijdens deze activiteit zal u een prachtige tocht maken over het strand en zelfs met uw paard de zee in duiken.
6. Kayak Adventure: ga op avontuur in de Bone Fish-lagune. Hier kunt u genieten van de prachtige natuur en deze excursie is dan ook uitstekend geschikt voor natuurliefhebbers.

Dit zijn natuurlijk lang niet alle activiteiten die u op dit tropische eiland kunt ondernemen. Zo zijn er ook nog verschillende bars, wellness gelegenheden en restaurants. Het is ook niet verwonderlijk dat Half Moon Cay 11 jaar op rij als “beste privé-eiland” is verkozen door het Porthole Cruise Magazine.
Dus wanneer u op zoek bent naar het echte, ultieme privé-eilandgevoel, dan moet u zeker eens een cruise maken met Holland America Line naar Half Moon Cay. En natuurlijk krijgt u tijdens een dergelijke cruise ook andere bestemmingen te zien, denk hierbij aan Curaҫao, Aruba en vele andere Caribische bestemmingen.Een Reactie

  1. Sandra Vandebroek 27. maart 2017 Antwoord

Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *