5 redenen om te cruisen met Princess Cruises

Altijd al benieuwd geweest naar wat Princess Cruises nou zo bijzonder maakt? Hier zijn 5 redenen om een cruise te boeken met Princess Cruises.

  1. U reist de mooiste routes af

Princess Cruises staat bekend om haar prachtige routes. Al 12 keer heeft de rederij hiervoor awards gewonnen van Recommend Magazine en ook Cruise Critic sloot zich hierbij aan. Princess verzorgd cruises over de hele wereld en cruiset wel meer dan 360 bestemmingen af met haar grote vloot van binnenkort 19 schepen. Door middel van leuke excursies aan wal, zult u de bestemmingen volledig verkennen. Princess Cruises werkt samen met de lokale bevolking om u een echte authentieke ervaring te laten beleven.

  1. Beste cruises voor foodlovers

Ook op het gebied van eten blinkt Princess Cruises uit! Door Food & Wine Magazine kreeg zij de titel “Best Cruises for Food Lovers”. Aan boord van de Royal Princess bevindt zich een heuse televisiestudio waar passagiers live kookdemonstraties kunnen bekijken. Tevens beschikken diverse schepen over Alfredos: een pizzeria waar u lekker kunt smullen van de beste pizza’s op zee! Daarnaast werkt Princess ook vaak samen met bekende chefs om haar gasten zo van de lekkerste culinaire hoogstandjes te voorzien.

  1. Het beste vermaak tijdens dagen op zee

Natuurlijk moet u zich ook kunnen vermaken wanneer u een dagje geen exotische bestemming bezoekt. Bij Princess Cruises is dit geen probleem! Haar schepen beschikken over heel veel entertainment om u dag en nacht te kunnen vermaken. Cruise Critic heeft de Princess schepen vernoemd tot “Great Ships for Sea Days”.  Met haar indrukwekkende theatervoorstellingen, zoals Les Misérables en Mamma Mia!, casino’s, zwembaden en bars met live muziek zult u geen tijd hebben om u te vervelen!

  1. Beste rederij op het gebied van Wellness en Spa

Met zoveel opties voor vermaak moet er natuurlijk ook tijd over blijven om lekker te relaxen. In de Lotus Spa’s aan boord van de Princess schepen kunt u nieuwe energie opdoen om zo weer helemaal op te laden voor uw avonturen aan wal! De Lotus Spa is uitgeroepen tot beste spa aan boord van een cruiseschip door “Spa finder Wellness 365TM”. Geniet van rustgevende lichaamsbehandelingen en massages of trakteer uzelf op een heerlijke manicure.

  1. Milieubewust: hoogste resultaten betreft emissiereductie

Ook is het fijn om te weten dat u met een rederij cruiset die haar ecologische voetafdruk probeert te  verminderen door speciale programma’s op te zetten. Princess Cruises is erkend met de Blue Circle Awards voor vrijwillige inspanningen om energie te besparen en emissies te verminderen.

Klik hier om alle cruises met Princess Cruises te bekijken!Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *