De populairste cruises van Norwegian Cruise Line

De wereld zien? Dat kan met de cruises van Norwegian Cruise Line! Onlangs heeft Norwegian Cruise Line een aantal nieuwe routes in Alaska, de Caribische Eilanden, Bermuda, Europa, Azië en de Stille Oceaan voor 2020 en 2021 aangekondigd. Met zo’n wijd aanbod aan bestemmingen, highlighten wij voor u de aller populairste cruises per bestemming van Norwegian Cruise Line.

Middellandse Zee

De populairste cruise van Norwegian Cruise Line voor de Middellandse Zee is de ‘Geniet van een droomcruise met de Norwegian Pearl’, deze cruise start in Civitavecchia (Rome) en vaart uiteraard met de Norwegian Pearl langs Kotor in Montenegro, Dubrovnik in Kroatië, Corfu, Thira, Athene en Mykonos in Griekenland en Taormina, Napels, Livorno in Italië en Monte Carlo in Monaco. Dit is de cruise om alle highlights van de Middellandse Zee te bezoeken en ultiem van de zon te genieten. De Norwegian Pearl heeft eindeloze dineeropties en een rijk aantal aan bars en lounges.

Noord-Europa

De cruise ’In 15 dagen naar Southampton’ scheept in- en uit in Southampton. Vanuit Southampton wordt er gecruised naar Cork en Dublin in Ierland, Belfast in Noord-Ierland, Reykjavik en Akuyeri in IJsland, de Noorse Fjorden in Geiranger en Nordfjordeid in (uiteraard) Noorwegen. Op dag 13 is er een stop in Amsterdam en op dag 14 een stop in Zeebrugge. Het schip waarmee gevaren wordt is de Norwegian Spirit dat maar liefst 13 dekken heeft en plaats voor 2018 passagiers. Het Tivoli zwembad op het bovenste dek is de plek om tot rust te komen.

De Caribische Eilanden

De ‘Bezichtig Barcelona, Ponta Delgada en Miami’ cruise start in Barcelona in Spanje en vaart door naar de andere Spaanse kustplaatsen Palma de Mallorca, Málaga en Cádiz. Daarna wordt er gevaren naar Funchal in Portugal, Ponta Delgada in de Portugese Azoren. Vanuit Ponta Delgada zal gecruised worden naar de eindbestemming Miami in de Verenigde Staten. U zult varen met de Norwegian Star dat reeds in 2015 gerenoveerd is.

De Canarische Eilanden

Net zoals de hierboven genoemde cruise, heeft dit reisschema ook Barcelona als startpunt. De cruise ‘Bezoek Barcelona, Road Town en San Juan’ vaart ook langs Málaga, Cádiz, en Funchal. Naast deze bestemmingen staat ook Santa Cruz de Tenerife, Road Town op de Britse Maagdeneilanden en San Juan in Puerto Rico op het reisschema. Tijdens deze cruise wordt er gevaren op de Norwegian Epic, dat gebouwd is in 2010. Het schip is familievriendelijk en heeft een uitgebreid aanbod aan variërende activiteiten. De Mandera spa behoort tot een van de mooiste spa’s die er op cruiseschepen bestaan.

De Oostzee

De populairste cruise van Norwegian Cruise Line van de Oostzee is de ‘10-daagse droomcruise vanuit Kopenhagen’. Vanuit Kopenhagen wordt er gecruised naar Rostock in Duitsland, Helsinki in Finland, St. Petersburg in Rusland, Tallinn in Estland en Nynäshamn (Stockholm). Op dag 10 komt het schip weer in Kopenhagen aan. Merkwaardig zijn de twee dagen die in St. Petersburg gespendeerd worden. Er wordt gevaren op de Norwegian Getaway, een spectaculair schip dat gebouwd is in 2014. Het schip heeft een Aqua Park en de entertainmentmogelijkheden zijn eindeloos, zo zijn er musicals, comedy, goochel- en dansshows aan boord te vinden.

Benieuwd geworden naar alle cruises van Norwegian Cruise Line? Bekijk ze hier.



Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *