AIDAMIRA – HET NIEUWE ONTDEKKINGSSCHIP VAN AIDA

Cruiseliefhebbers hebben weer een nieuw schip om naar uit te kijken – en dan vooral de AIDA-fans onder ons. Op 30 november werd de AIDAmira gedoopt. Nu denkt u misschien dat het schip splinternieuw is, maar niets is minder waar. Al in 1999 werd het schip gebouwd en vaarde toen nog over de oceaan onder de naam Costa neoRiviera voor Costa Cruises. Op de scheepswerf in Genua ontving het schip in november 2019 een metamorfose en kunt u haar niet meer missen. Met de typische rode kusmond en lange blauwe eyeliner van AIDA, verleidt het schip de oceaan en iedere cruiseliefhebbber. Na de renovatie is het schip klaar voor nieuwe droombestemmingen als één van de AIDA Selection schepen. In de wintermaanden zal de AIDAmira varen naar Zuid-Afrika.

AIDAMIRA – DROOMBESTEMMINGEN ONTDEKKEN

AIDAmira is het vierde AIDA Selection schip. Deze schepen zijn kenmerkend door de persoonlijke astmosfeer aan boord. Daarbij vaart u via buitengewone routes en verblijft u voor langere tijd aan wal. Zo heeft u als gast genoeg tijd om de regio intensief te leren kennen. Bijzondere landschappen, de fascinatie voor vreemde culturen en onvergetelijke ervaringen wachten op u! Ook aan boord van de AIDAmira zijn er talrijke mogelijkheden om te genieten van een zeedag. Laat u zich bijvoorbeeld inspireren tijdens workshops en lezingen over uw reisbestemmingen. Daarnaast bieden het theater, een kunstgalerie, het casino en winkels afwisseling aan boord. Live muziek, shows, kookevenementen en feesten maken het entertainmentprogramma compleet. Ruime buitenruimtes, twee zwembaden, bubbelbaden, een bar en een beach lounge nodigen u uit om te ontspannen in de open lucht – met uitzicht op zee of de kust.

WELLNESS EN FITNESS

Over ontspannen gesproken: In de ongeveer 1000m² wellness- en fitnessruimte heeft u de mogelijkheid om tot rust te komen of om u juist fysiek uit te leven. Een groot saunabereik met een Finse sauna, aroma sauna en stoombad is de perfecte plek voor uw ontspanning. U kunt hier ook genieten van de mooiste spa ceremonies, vaak thematisch afgestemd op de regio waarnaar u onderweg bent. Natuurlijk zijn ook de klassieke massages en schoonheidsbehandelingen te boeken. Iedereen die op zoek is naar beweging kan terecht in de sportschool, of deelnemen aan de dertig sportcursussen aan boord.

GENIETEN AAN BOORD

Zoals op alle schepen van de AIDA-vloot kunt u zich verheugen op heerlijk eten op de AIDAmira. Vijf restaurants en zeven bars zorgen voor een verscheidenheid aan culinaire ervaringen. Of het nu buffet of à la carte is, lokale of internationale gerechten, culinaire diversiteit maakt altijd deel uit van het programma. Als u een fan bent van steak, dan is het Buffalo Steak House voor u weggelegd en bij de Pool Grill kunt u terecht voor de kleine honger tussendoor. In het restaurant Explorer kunt u de landelijke keuken van uw reisbestemming ontdekken en zo leert u bij iedere haven weer nieuwe specialiteiten kennen. Zin in een drankje in de open lucht? Dat kan! Een zonsondergang onder het genot van een glas wijn, of een cocktail naar uw voorkeur, zal uw reis naar Zuid-Afrika onvergetelijk maken. De Beach Bar & Lounge geeft u een prachtig uitzicht over zee en ook de AIDA Bar op dek 7 of Cafe Mare verwelkomen u graag.

STIJLVOL SLAPEN

De AIDAmira biedt hutten voor iedere smaak: binnen-, buiten- en balkonhutten en natuurlijk ook suites. In totaal beschikt het schip over ongeveer 700 hutten in twaalf verschillende categorieën. Daarnaast zijn er 14 premium- en deluxe suites met een privé zonnedek, 80 junior suites met balkon, 12 balkonhutten en 288 hutten met zeezicht. Alle hutten zijn licht en modern uitgerust. Badjassen, föhn en douche gel kunt u verwachten in uw badkamer en verder is uw hut uitgerust met een sateliet TV en een kluis. Wat natuurlijk niet vergeten mag worden, is dat er een fantastisch uitzicht op u wacht wanneer u een balkonhut of een hut met zeezicht boekt!

OP ONTDEKKING MET DE AIDAMIRA

Met het nieuwe ontdekkingsschip neemt AIDA u mee naar de wonderen van Zuid-Afrika. Het start- en eindpunt van de 14-daagse cruise is Kaapstad. Highlights van de cruise zijn de meerdere dagen aan wal in Kaapstad en Namibië. Van mei tot en met september 2020 reist de AIDAmira vanaf Corfu naar het oostelijke Middellandse Zeegebied. Onderweg stopt u in Athene, Santorini, Kreta en Brindisi of Malta, Sicilië, Crotone in Calabria, Olympia en Kefalonia. Beide routes kunnen worden gecombineerd en worden geboekt als 14-daagse reis.

Wilt u graag meer informatie over de AIDAmira of heeft u al zin om uw volgende cruise te boeken? Neem dan een kijkje op onze site of neem contact op met onze behulpzame cruise specialisten door te bellen naar 020 220 4141.  Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *