U gaat binnenkort op cruise maar heeft nog vragen?

Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen voordat de cruise begint

Voordat vakantiegangers aan hun reis beginnen, zijn er toch nog vaak een paar vragen of onzekerheden. Daarom hebben wij een lijst samengesteld met veel gestelde vragen voordat u aan een cruise begint.

Wat voor documenten moet ik meenemen aan boord?

Een geldig paspoort met alle benodigde visa. De vereiste geldigheidsduur verschilt per land en per rederij. Wij raden u aan om, voordat u op cruise gaat, te zorgen dat uw paspoort nog minimaal 6 maanden geldig is bij terugkomst van de cruise.

Wat moet ik doen in het geval dat ik te laat ben met inchecken?

Inchecken is mogelijk van 4 tot 2 uur voor het vertrek van het schip. Wanneer u te laat bent, wordt de ticket geannuleerd en zal 100% van de betaling verloren gaan. Om deze situatie te voorkomen, belt u DREAMLINES.nl en vraagt u uw consultant om de bemanning van het schip te waarschuwen dat u zult inschepen in de eerstvolgende haven.

Wat moet ik doen als ik het schip mis in één van de havens?

Als u het schip mist in één van de havens zullen uw documenten (paspoort) worden overgedragen aan de havenagent, die zal het schip contacteren en uitleggen hoe u het schip kunt inhalen bij de eerst volgende haven. De kosten van de ongebruikte dag(en) op het schip wordt niet terugbetaald.

Is het mogelijk om in een andere haven in te schepen?

De rederij hanteert strenge regels voor de in- en ontscheping. Het is niet toegestaan om het schip te zomaar te verlaten of aan boord te gaan. Voor de boeking dient u uw cruise consultant om advies te vragen wat de mogelijkheden zijn.

Kan een passagier geweigerd worden om aan boord te gaan?

Ja, een passagier kan toegang aan boord van het schip geweigerd worden wanneer de rederij, de kapitein van het schip, of de arts een reden heeft om te geloven dat, om welke reden dan ook, de cruise hen kan blootstellen aan gevaar of ongemak kan veroorzaken voor andere gasten aan boord van het schip.

Hoe kan ik betalen aan boord?

Bij het inchecken krijgt u een hutpas waarmee u toegang krijgt tot uw hut en waarmee u kunt betalen aan boord. Uw uitgaven tijdens de reis worden aan het einde van de cruise bij uw rekening van de hut bijgevoegd zodat u alles in een keer kunt betalen. Dit wordt de avond voor of de ochtend van de dag van vertrek van uw creditcard afgeschreven. Heeft u geen creditcard dan dient u een contante borg te betalen van ongeveer $75,- p.p./p.d..

Wat is het maximale gewicht van de bagage wat mee mag?

Het gemiddelde gewicht wat een passagier als bagage mee mag hebben is tot 90kg.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *