GLOEDNIEUW DESIGN VOOR DE MEIN SCHIFF 4 VAN TUI CRUISES

Het is alweer bijna vijf jaar geleden dat de Mein Schiff 4 werd gedoopt in de havenstad Kiel. Het prachtige schip heeft sindsdien talrijke havens bezocht en vele zeemijlen afgelegd. Het was dan ook tijd voor een fris design aan boord, zodat u weer kunt genieten van een nieuw interieur met de laatste handige innovaties. Op 3 februari 2020 stuurde TUI Cruises het feel-good-schip naar een droogdok voor renovatiewerkzaamheden in Marseille.

TRANSFORMATIE

Het restaurant La Spezia, Café Lounge en de Diamant Bar kregen een metamorfose tijdens het verblijf aan de kade. Bovendien werden de receptie, het bereik voor de excursies aan wal, evenals de Teens Lounge opnieuw ontworpen. Het exclusieve ‘Hanami by Tim Raue-restaurant’ op dek 5 kreeg een compleet nieuwe look. De Duitse sterrenarchitect Werner Aisslinger en sterrenchef Tim Raue hebben hun krachten gebundeld en samen hebben zij ervoor gezorgd dat de sushi-bar helemaal volgens de laatste trends is ingericht, waar u comfortabel en in stijl kunt genieten van de heerlijke gerechten. De Rauch Juice Bar is gloednieuw aan boord en is al met succes geïntroduceerd op Mein Schiff 1 en Mein Schiff 2, hier kunnen gasten zich verheugen op een vitamine boost aan boord van het vierde feel-good-schip. Het hele interieurontwerp is gebaseerd op warme aardetinten en daarbij is veel gebruik gemaakt van houtmaterialen.

TIJD OM TE ONTSPANNEN

Gasten waarderen de oases van rust op de Mein Schiff-vloot, waar ze kunnen ontspannen en tegelijkertijd kunnen genieten van het prachtige uitzicht op zee. In de toekomst komen er dan ook nog meer plekken om te relaxen op de Mein Schiff 4: bijvoorbeeld bij het nieuw ontworpen binnenzwembad op dek 12, de ontspanningseilanden op dek 15 of op het zonnedek.

Op 14 februari zijn de eerste gasten in Palma de Mallorca weer aan boord gegaan, om het nieuwe interieur te bewonderen! Boek snel uw eigen cruise met de Mein Schiff 4 en laat u verrassen door het nieuwe design.

Dreamlines helpt u graag bij het plannen van uw droomvakantie. Neem een kijkje op onze site en bekijk de cruises met de Mein Schiff 4 hier. Als u hulp of meer informatie nodig hebt, neem dan contact op met onze behulpzame cruise specialisten door te bellen naar 020 220 4141.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *