DREAMLINES zet koers richting verdere groei: Amsterdamse cruise-aanbieder verwelkomt ervaring aan boord

Met Steffen Harting, Erwin Bakker, Thomas Taherkhani en Nina Römhild vullen vier ervaren managers het team aan.

Amsterdam, 16 juli 2015 – Het internationale cruiseportaal DREAMLINES met hoofdkantoor in Hamburg, maakt de weg vrij voor verdere uitbreiding en breidt haar managementteam uit met vier ervaren managers op alle relevante gebieden binnen het bedrijf.

Steffen Harting (41), die het bedrijf vertegenwoordigt als directeur van de marketing en sales van de internationale markten, stapte in maart 2015 aan boord. Hij heeft jarenlange internationale managementervaring op het gebied van e-commerce en was voorafgaand aan de overstap naar DREAMLINES Vice President Marketing bij Delivery Hero. Eerder leidde hij onder andere de internet-marketing bij Accenture voor de EMEA regio.

Gelijktijdig met Steffen Harting kwam Erwin Bakker (50) naar DREAMLINES, waar hij in eerste instantie fungeerde als interim Chief Financial Officer (CFO). Sinds juli is hij verantwoordelijk als Chief Commercial Officer (CCO) voor alle betrekkingen met de rederijen. De geboren Nederlander heeft jarenlange ervaring in diverse managementfuncties bij reclamebureaus, waaronder Draftfcb en Publicis. Meest recentelijk was hij werkzaam als CFO bij de Hirschen Group.

Thomas Taherkhani (44) is sinds juli verantwoordelijk als CFO van de financiële afdeling bij DREAMLINES. Hij beschikt over 10 jaar managementervaring in de sector agentschap. Thomas Taherkhani komt van ondernemingsgroep Vertikom, waar hij als CFO onder andere de verkoop aan private equity investeerder Seafort begeleidde. Voorheen was hij Commercieel Directeur bij fischerAppelt en DaimlerChrysler tv.media. De financieel expert begon zijn carrière als consultant bij Arthur Andersen en Ernst & Young.

Als het nieuwe hoofd van Personeelszaken, brengt Nina Römhild (41) met haar komst meer dan tien jaar ervaring in HRM met zich mee. Meest recentelijk was ze hoofd van HR Business Partners International & Global Staffing bij het Hamburgse Senvion SE.

Nina Römhild

Nina Römhild

Deze aanvullende managementcapaciteiten verschaffen oprichter Felix Schneider de vrijheid om zich te concentreren op de strategische groeiprojecten. Op basis hiervan overhandigt Schneider de operatieve bedrijfsvoering aan Steffen Harting.

Felix Schneider: ‘’De nu volbrachte uitbreiding van het managementteam is de logische reactie op onze voortdurende positieve bedrijfsontwikkeling. Wij hebben onze doelen in de afgelopen jaren aanzienlijk overtroffen, doordat wij sneller gegroeid zijn dan verwacht. Zo zijn wij al één van de meest succesvolle online aanbieders van cruises wereldwijd. Met onze nieuwe collega’s hebben wij ervaren leidinggevenden aan boord gehaald, die met hun jarenlange expertise de groei van DREAMLINES zullen ondersteunen.’’

‘’De cruisemarkt ontwikkelt zich met een ongelooflijke dynamiek, alleen al in Duitsland worden in de komende jaren twee miljoen cruisepassagiers per jaar verwacht. Tegelijkertijd verschuift de markt steeds meer naar het internet. Ik ben zeer enthousiast om de toekomst van deze aantrekkelijke markt vorm te kunnen geven’’, zegt Steffen Harting.

Over DREAMLINES

DREAMLINES is de snelst groeiende cruisespecialist van Nederland en toonaangevend met het grootste aanbod van 36 rederijen tegen de beste prijzen. Op DREAMLINES.nl worden meer dan 30.000 cruises aangeboden, variërend van 3-daagse cruises tot wereldreizen en trans-Atlantische cruises. Het enthousiaste team van 20 Nederlandse cruise consultants is 365 dagen per jaar bereikbaar via [email protected] of 020 220 41 41 om cruisevakanties tot in de puntjes te verzorgen! DREAMLINES is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en geassocieerd lid van de Cruise Line International Association Netherlands (CLIA) en heeft het certificaat ‘S@fer’ shopping’ van TÜV SÜD. Klanten zijn zeer tevreden met de service van Dreamlines en geven het een score van 4,07 uit 5 punten. DREAMLINES is marktleider in Duitsland en heeft kantoren in Amsterdam, Duitsland, Frankrijk, Italië, Rusland, Australië en Brazilië.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *