De beste cruises voor Foodies

Mensen willen overal naartoe reizen om te wereld te proeven. Vele rederijen zijn constant op zoek naar hoe hun service, accommodaties en andere elementen aan boord verbeterd kunnen worden, vooral als het aankomt op eten. Niet lang geleden moest je nog een luxe cruise boeken om goed te dineren op zee. Maar tijden zijn veranderd en een diner op zee wordt met de dag beter! DREAMLINES heeft een kleine lijst samengesteld bij welke rederij het best gedineerd kan worden.

Holland America Line

Wanneer je voor langere tijd aan boord bent van een cruiseschip is een variëteit aan maaltijden wel zo fijn. Dat is precies waar de Holland America Line veel aandacht aan besteed. Aan boord heeft men een grote keuze uit verschillende soorten restaurants. Van het formeel dineren in de Manhatten Dining Room tot smart casual pizza eten bij de Late Night Pizza Joint. Waar je ook zin in hebt, het is te vinden aan boord van de vloot van de Holland America Line. De award-winnende schepen van deze rederij hebben de titel van ‘Cruise Critic Cruisers’ Choice Awards 2015 for Best Dining’ in ontvangst mogen nemen. De selectie maaltijden aan boord zal zelfs de meest kieskeurige eter zijn of haar wensen vervullen. Divers dineren is precies wat het ms Nieuw Amsterdam aanbiedt, met hoe zij het noemen: ‘As You Wish Dining’. Geen wonder dat de Holland America Line in onze lijst staat!

Oceania Cruises

In de termen van lekker eten, is Oceania Cruises een level hoger dan andere rederijen. Gedurende hun 13 jaar dienst op zee, is de belangrijkste prioriteit op het lijstje van Oceania altijd de keuken geweest. De luxe rederij biedt het grootste comfort en de beste gerechten op het water. Geniet van een avond in de verfijnde en elegante eetzaal van de Grand Dining Hall en probeer de allerlekkerste en beste steaks. Toch meer zin in vis? Dat kan! Verwen jezelf met de zeevruchten in de Polo Grill. Als je toch meer van Italiaans eten houdt, ga dan naar Toscana. De schepen van Oceania Cruises hebben vele soorten restaurants die de meest internationale gerechten aanbieden, ook de Franse Bistro ‘Jacques’ die vernoemd is naar de chef zelf: Jacques Pepin. Foodies hebben geen tekort op de schepen van Oceania Cruises.

Crystal Cruises

Bij deze Japanse rederij zal het diner aan alle hoge verwachtingen voldoen. Net als Oceania Cruises, specialiseert Crystal Cruises zich in geweldig eten en luxe service. Het biedt een klassieke, maar toch moderne manier van traditioneel dineren aan in de Crystal Dining Room. Het serveert een breed scala aan gerechten. Het is ook een van de eerste rederijen die alternatieve specialiteitrestaurants aanbiedt. Crystal Cruises heeft voor alle smaakpapillen het perfecte gerecht. Geniet van het beste uit Japan en van de hoffelijkheid van MasterChef Nobuyuki Matsuhisa. Geniet van de Sushi Bar, met de allerbeste sushi op zee. Of wat dacht je van Italiaans eten in het restaurant Prego? Voor het casual dineren bezoek je simpelweg het Lido Restaurant. Ongetwijfeld zal je verwend worden op de grootse schepen van Crystal Cruises.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *