Actuele informatie m.b.t. COVID-19

Actuele

Uw eerstvolgende cruise terug op zee moet een onvergetelijke ervaring worden! Dat begint met een soepele boekingservaring. Holland America Line is er helemaal klaar voor om u weer op de schepen te verwelkomen met hun Worry-Free Promise-programma. De rederij belooft u daarmee volledige flexibiliteit om je plannen te wijzigen, cruisebescherming voor en tijdens je reis en gemoedsrust met de verbeterde gezondheids- en veiligheidsprotocollen aan boord en aan wal.

Holland America Line biedt u nu nog meer flexibiliteit

Travel well

Uw gezondheid en veiligheid zijn de hoogste prioriteit. Holland America Line werkt rechtstreeks samen met de Amerikaanse Centers for Disease Control (CDC) en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) om de beste werkwijzen, van verbeterde screening voorafgaand aan het inschepen tot aanvullende sanitaire maatregelen aan boord te implementeren. Hieronder vindt de ‘Gezondheids- en veiligheidsprotocollen voor uw cruise’, die de rederij treft om uw cruisevakantie weer mogelijk te maken.

Flexibele annuleringsvoorwaarden

Boek een cruise vóór 31 december 2021 (met vertrek tot 30 april 2022) en je kunt om welke reden dan ook annuleren tot 30 dagen voor vertrek en automatisch een toekomstig cruisekrediet ontvangen met de Flexible Cancellation. Daarnaast kunt u annuleren tot de afvaartdatum als u positief test op COVID-19, en u ontvangt daarnaast een toekomstig cruisekrediet.

 

Bekijk hier het aanbod

 

 

Pre-cruise, reizen en inscheping:

 • CHECK REISPROTOCOLLEN
  Het is van belang dat u naast de cruiseprotocollen ook de reisprotocollen begrijpt voor het reizen van uw thuisland naar het land van bestemming (inclusief richtlijn voor vliegreizen).
 • DOWNLOAD DE NAVIGATOR®-APP
  Dit is uw essentiële tool voor pre-cruise tools en formulieren, inschepingsupdates, ervaringen aan boord en excursies aan wal.
 • ONLINE CHECK-IN
  Log in op de website van de rederij of gebruik de Navigator-app. Alle gasten moeten de gezondheidsvragenlijst voorafgaand aan de cruise, het vaccinatietest invullen, het Passagecontract en het risicoacceptatieformulier accepteren en 72 uur voor inscheping uw instapkaart en inchecktijd ontvangen hebben.
 • VEREISTE ID & DOCUMENTEN
  Neem uw paspoort, gezondheids- en risicoverklaring mee.
 • BEWIJS VAN COVID-19 VACCINATIE
  Aanvaardbare bewijzen van volledige vaccinatie zijn: COVID-19-vaccinatiekaart (alleen originele kaart; geen fotokopieën geaccepteerd); digitaal COVID-19-certificaat (QR-code acceptabel); of record van COVID-19-vaccinatie van een zorgverlener, inclusief originele digitale e-mailmelding, persoonlijk elektronisch gezondheidsdossier of immunisatie-informatiesysteem (IIS) van de overheid.
 • PRE-CRUISE TESTEN & SCREENING BIJ INSCHEPING
  Vereisten kunnen variëren afhankelijk van de bestemming. Volledig gevaccineerde gasten die vertrekken vanuit Amerikaanse havens, hoeven geen COVID-19-test voorafgaand aan de cruise te ondergaan om aan boord van het schip te gaan. De vereisten voor volledig gevaccineerde gasten op Europa 2021-afvaarten worden afgerond in overeenstemming met de lokale overheden.

Tijdens het cruisen:

 • PERSOONLIJKE HYGIËNE
  Gasten worden aangemoedigd om handwasbakken en handdesinfecterende dispensers te gebruiken bij de ingangen van de locatie en in drukbezochte gebieden op het hele schip. Gasten zullen worden gevraagd om gezondheidsinformatie te volgen over manieren om gezond te blijven aan boord en aan wal via dagelijkse programmering, entertainmentsystemen, aankondigingen, literatuur op de kamer en onze Navigator-app.
 • VERBETERDE SANITATIE
  Openbare ruimtes en passagiershutten zullen grondig en regelmatig worden schoongemaakt met een veilig ontsmettingsmiddel waarvan bewezen is dat het coronavirussen doodt.
 • MEDISCHE ZORG
  Onze hoogopgeleide medische staf bestaat uit artsen en verpleegkundigen die in staat zijn om te zorgen voor een breed scala aan medische aandoeningen, waaronder het omgaan met COVID-19-patiënten. Medische centra zullen worden uitgerust met COVID-geschikte test- en behandelingsmogelijkheden.
 • VENTILATIE
  Schepen krijgen verbeterde luchtfiltratie met een combinatie van meer verse lucht en verbeterde HVAC-units met overal MERV13 (F7)-filters. Medische centra aan boord hebben HEPA-filtratie.
 • MASKERS & FYSIEKE AFSTAND
  Maskers en fysieke afstand zijn aan boord niet vereist voor volledig gevaccineerde gasten op cruises in 2021 die vertrekken vanuit Amerikaanse havens. De richtlijnen voor de afvaarten in Europa in 2021 worden nog afgerond.
 • ERVARINGEN AAN DE KUST
  De rederij zal de gezondheidsprotocollen volgen voor elke haven die bezocht wordt; richtlijnen kunnen variëren. Door Holland America Line goedgekeurde excursies worden sterk aangemoedigd en onafhankelijke activiteiten worden naar verwachting toegestaan voor gevaccineerde gasten. Volg de lokale regels en voorschriften terwijl u aan wal bent. Aanvullende details worden voorafgaand aan uw cruise verstrekt.

Please choose your DREAMLINES website

AustraliëBraziliëDuitslandFrankrijkItaliëRuslandVerenigde Staten