Beste Dreamlines vrienden,

Het wachten is eindelijk ten einde! De eerste winnaars zijn bekend voor de meest indrukwekkende expositie deze zomer in Amsterdam - THE ART OF BANKSY!

Dit zijn de gelukkige winnaars:

Yvonne R.

Lean v.d.B.

Jildau R.

Johanna P.

Hans v.S.

Wees niet getreurd als u ditmaal geen tickets gewonnen heeft - Like onze facebook post en wordt een van de gelukkige winnaars van volgende week!

OVER BANKSY

De Britse street artist Banksy duikt al jaren wereldwijd op en weet met humoristische, politiek getinte en enigszins provocerende werken, die hij in de openbare ruimte plaatst, de gevestigde orde op te schudden. Veelal door met stencils afbeeldingen en teksten op muren te spuiten.

Ruim 85 iconische werken van street art kunstenaar Banksy zijn van medio juni tot en met september 2016 te bewonderen in de Beurs van Berlage, Amsterdam. Curator en Banksy’s oud-agent Steve Lazarides heeft een omvangrijke verzameling werk van Banksy bijeengebracht, die in samenwerking met Brand New Expo wordt tentoongesteld.

Opgesteld binnen diverse high-tech displayinstallaties zoals gereconstrueerde Londense straten, metrostations, huiskamers en zelfs Banksy’s atelier vertelt THE ART OF BANKSY het verhaal van de veelbesproken kunstenaar. Hieronder ook ‘Girl and Balloon’ en ‘Laugh Now’, ooit spraakmakende statements op het snijvlak van politiek, graffiti en kunst, nu onderdeel van de grootste Banksy-collectie die ooit op deze manier is tentoongesteld.

Hier vindt u de algemene voorwaarden.