Voyages of Discovery

Reis af naar de meeste fantastische plekken van de wereld met Voyages of Discovery
Voyages of Discovery
Onze aanbevelingen
  Alle cruises met Voyages of Discovery
  Alle cruises met Voyages of Discovery
  Last minute cruises

Voyages of Discovery

De Voyages of Discovery is een fantastische rederij. Het voormalige Discovery World Cruises is in 2003 opgericht door een gepensioneerde cruiser genaamd Gerry Herrod. Hij is een welbekend figuur in de cruisewereld en heeft aan de top gestaan van verscheidene rederijen voor de oprichting van Voyages of Discovery. De cruise lijn is altijd op zoek naar het milde avontuur op zee en is bedoeld voor cruisers die niet alleen voor het relaxen er zijn, maar dus ook voor het avontuurlijke gedeelte. Veel van de schepen van de Voyages of Discovery zijn doorverkocht naar grotere rederijen. De aanbieder van de vijf-sterren rederij vaart naar de meest fascinerende bestemmingen op onze planeet.

De vloot van de Voyages of Discovery

Zoals gezegd, zijn veel voormalige schepen verkocht en in 2012 is het enige schip onder de rederij erbij gekomen. In december 2012 werd de Voyager aan het repertoire toegevoegd. Dit schip is gebouwd in 1990 en er zijn veel grote aanpassingen zijn gedaan aan het schip en is volledig gerenoveerd toen het schip werd toegevoegd aan de vloot. Het 540 aantal passagiers dragende vijf-sterrenschip heeft 270 hutten waarvan meer dan 87% van de hutten buitenhutten zijn. Aan boord van de Voyager zijn meerdere restaurants, waarvan er voor eentje speciaal gereserveerd moet worden. In dit restaurants worden de lekkerste en meest culinaire hoogstandjes bereidt. De top koks zijn hier dan ook bezig om alle passagiers niet alleen te laten genieten van de cruise maar ook van het eten.

Reis af naar fantastische plekken met de Voyager

De Voyager, het enige schip in de vloot van de Voyages of Discovery, reist af naar de meest fantastische plekken op de wereld. Zo cruiset het langs het fantastische Barbados en Cartagena. Het in Groot-Brittannië gelegen Portsmouth. De Montego Bay in Jamaica, het fantastische Cozumel gelegen in het zonnige Mexico en ten slotte Santa Cruz de Tenerife in Spanje. Alle 540 gasten kunnen onderweg genieten van een prachtig uitzicht op het zonnedek of in een van de panoramische ruimtes.

Samen met Dreamlines cruisen

Mochten er vragen zijn of heeft u advies nodig over hoe de cruise in werking gaat, wat niet vergeten mag worden en nog andere vragen? Neem dan gauw contact op met de Dreamlines cruise consultants. Dit zijn experts wanneer het gaat om cruisen en kunnen alle toekomstige passagiers van enorm veel informatie voorzien.