Variety Cruises

Heerlijke cruises op een particuliere jacht met Variety Cruises
1AVista

De Duitse touroperator 1AVista biedt vele riviercruises aan. De vloot bestaat uit 20 schepen die op rivieren over de hele wereld varen. De schepen varen onder meer op de grote Duitse rivieren zoals de Donau of de Rijn, maar ook in Nederland of Portugal.

1AVista kenmerkt zich door de goede prijs-kwaliteitsverhouding en haar meer dan 30 jaar ervaring in de cruisesector. Daarnaast worden er heel bijzondere riviertochten met hond aangeboden waarbij uw dierenvriend de stergast is.

Dankzij de All-Inclusive catering aan boord zijn alle drankjes en maaltijden in de prijs inbegrepen. De vloot heeft een comfortabele uitrusting. De voorzieningen aan boord omvatten een bar, fitnessapparatuur en een sauna. Het leven aan boord wordt gekenmerkt door een ontspannen vakantiesfeer.

toon meer
1AVista1
1AVista2}
1AVista3}
1AVista4}
1AVista5}
1AVista6}

1AVista1
1AVista2
1AVista3
1AVista4
1AVista5
1AVista6
Onze aanbevelingen
  Alle cruises met Variety Cruises
  Alle cruises met Variety Cruises
  Last Minute Cruises

Variety Cruises

Poseidon
De Poseidon is een prachtig en intiem passagiersschip. Het interieur is met zorg uitgekozen met mooie houtsoorten en warme stoffering. Geniet van de passerende uitzichten en uitstekende service tijdens uw cruise.
  •  78 m
  •  100
  •  3
  •  3 van de 5
op aanvraag
Poseidon Cruises
1AVista

Dromerige bestemmingen en een familiale sfeer wachten op alle cruisers op de schepen van Variety Cruises. Geniet van een geweldige reis op particuliere jachten en laat u tijdens de cruise verwennen met uitstekende service. Wordt hier lekker in de watten gelegd, ga weg van de dagelijkse drukte en navigeer met de kleinere schepen naar de meest fascinerende bestemmingen. Onbekende poorten en ongerepte wateren ontdekken tijdens de cruise. Kom aan boord en wordt betoverd met een reis op de vloot van Variety Cruises.

De vloot van Variety Cruises

Sinds het jaar 2005, is de cruiselijn Variety Cruises alsmaar aan het groeien. Er worden constant nieuwe bestemmingen en schepen aan het repertoire toegevoegd. De rederij werd gevormd uit de reisonderneming genaamd Zeus Tours & Yacht Cuises. Dit is een succesvolle Griekse toeristische onderneming sinds 1994 en in het jaar daarvoor werd een idee opgericht met het concept op het aanbieden van privé-jachten. De rederij heeft een totaal van twaalf schepen in haar vloot, waarmee de passagiers naar de meest illustere plekken op de wereld kunnen reizen. Ontdek het schip Galileo, waarmee naar onbekende kusten en eilanden gevaren kan worden in de Middellandse Zee of cruise naar de prachtige stranden van Griekenland. Ervaar met de Pegasus de Seychellen en de Variety Voyager de Arabische Emiraten. Cruise met de Panorama I en II naar de bestemmingen in de Middellandse Zee of ervaar de turquoise Caribische stranden.

Een unieke reiservaring

Op de schepen van Variety Cruises wordt gereisd in kleine groepen. Vaak kunnen er 30 tot 50 passagiers mee op het schip. De reden voor de kleinere schepen is zodat de meest onbekende poorten en wateren bereikt kunnen worden. Hier kan ultiem genoten worden van een ongerepte natuur.  Wees hierin zelf flexibel en bepaal zelf wanneer je van het schip af wil. De service is op elke jacht uniek. Er zijn veel hoogtepunten om van te genieten op de vloot van Variety Cruises. Op elk schip zijn binnen, buitenhutten en een variatie aan suites te vinden. Comfortabele en elegante meubels wachten in de hut. Dineren is hier een vak op zich. Top koks zijn dag in dag uit bezig met het bereiden van de meest culinaire ontbijt, lunch en diner gerechten. Om te ontspannen met een cocktail, alcoholisch of alcoholvrij wordt gedaan op het zonnedek. Geniet hier van het passerende landschap. Hoewel de schepen van Variety Cruises geen eigen zwembad hebben, kunnen toch alle passagiers voor afkoeling het water induiken. Geniet van de rust en vraag aan de bemanning de beste tips voor activiteiten aan wal.

Laat u inspireren en vraag om advies aan de cruise consultants van Dreamlines. De cruise experts staan elke dag klaar om uw vragen te beantwoorden en samen met u de beste cruise uit te zoeken.