Actuele informatie m.b.t. COVID-19

Actuele informatie m.b.t. COVID-19

The Ritz-Carlton Yacht Collection

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Zoek uw cruiseZoek uw cruise
The Ritz-Carlton Yacht Collection
Ervaar exclusieve luxe aan boord van The Ritz-Carlton Yacht Collection
The Ritz-Carlton Yacht Collection

Ontwikkeld op basis van het exclusieve en luxueuze Ritz-Carlton hotelconcept, komt de droom van vele liefhebbers van cruise en luxe uit. In 2022 biedt de rederij u op maat gemaakt luxe cruise-ervaringen aan op een van de drie luxe jachten. Uw reis zal 7 tot 10 dagen duren, genoeg tijd om even helemaal uit te rusten in een van 149 suites, elk met een eigen terras. Met de hoogste standaard van service en comfort, combineert het innovatieve concept een vreedzame en ongedwongen sfeer met het hoogste niveau van luxe en elegantie waarin u zich thuis kunt voelen.

De levensstijl aan boord van de jacht weerspiegelt ook het reeds bestaande beeld van Ritz-Carlton. Of u nu een stel of een gezin bent, de Ritz-Carlton Yacht Collection voldoet aan al uw wensen. Ontdek samen met Ritz-Carlton cruises exclusieve routes langs de mooiste plekjes ter wereld. Of het nu in het Caribisch gebied, de Middellandse Zee, Noord-Europa, Noord-Amerika of een Atlantische oversteek is, u zult hoe dan ook een onvergetelijke ervaring beleven.

Toon alle aanbiedingen

Onze Ritz-Carlton Yacht Collection expert

Bel ons020 220 41 41

Aan boord van het jacht van The Ritz-Carlton Yacht Collection staat luxe, elegantie en vrijheid centraal. Het jacht biedt uitstekende services en luxe diners. Ook voor entertainment bent u hier aan het juiste adres, van live muziek tot watersporten, er is rekening gehouden met verschillende doelgroepen. Met ruimtes ontworpen om de omgeving echt te beleven en omarmen, herdefinieert Ritz-Carlton luxe jacht reizen. Er is bijna evenveel personeel als passagiers om u een volledig onbezorgde vakantie te bezorgen.

The Ritz-Carlton Yacht Collection - Alle schepen

Tips voor The Ritz-Carlton Yacht Collection cruises

The Ritz-Carlton Yacht Collection

The Ritz-Carlton Yacht Collection is ontworpen op basis van het luxueuze hotelconcept van Ritz Carlton om de unieke, hoge standaard en vrijheid van het oude hotelconcept naar een nieuw niveau te tillen. Met het begrip van jachtvakanties in 2020 zullen drie speciaal nieuw gebouwde luxe jachten uitvaren voor een eersteklas vakantie in adembenemende luxe. Het nieuwe concept combineert elegantie en luxe met een vrije, rustige sfeer waarbij u zich volledig op uw gemak zult voelen. Door de unieke verwerking van grote glazen wanden in de kamers ontstaat er een vrij en ruimtelijk beeld van de kamer dat u dichterbij de eindeloze uitgestrekte natuur en de zee brengt.

De jachten van The Ritz-Carlton Yacht Collection

De vloot van The Ritz-Carlton Yacht Collection bestaat uit drie eersteklas vijfsterren luxe jachten, elk met de hoogste en meest luxueuze standaard met ruimte voor maximaal 298 gasten met 149 suites. Naast uitstekende service aan boord en luxe diners, biedt The Ritz-Carlton Yacht Collection talloze luxe voorzieningen om uw vakantie onvergetelijk en exclusief te maken. Deze voorzieningen omvatten bijvoorbeeld de privéterrassen en de persoonlijke assistenten van elke suite, die aan al uw behoeften zullen voldoen en verantwoordelijk zijn voor uw persoonlijke welzijn.

Aan boord van The Ritz-Carlton Yacht Collection

Ontdek een nieuwe smaakervaring in een van de specialiteiten restaurants aan boord van de jachten en laat de voortreffelijke sterrenkeuken u verassen. Geniet van de beste à-la-cartegerechten in een moderne setting of bereid vers gevangen visgerechten op de buitengrill.

Het hoogtepunt van de jachten is zeker hun eigen verzameling aan water entertainment, wat voldoende verkoeling en plezier zal bieden tijdens de warme dagen aan boord. Ontspan in de spa-oases aan boord en voor een prachtige afsluiting van de dag in de avond geniet u van livemuziek van lokale beroemdheden met een adembenemend uitzicht op de uitgestrekte sterrenhemel.

Droombestemmingen

Geniet van een droomcruise naar de mooiste bestemmingen rondom de wereld en ontdek samen met Ritz-Carlton exclusieve routes langs het Caribisch gebied, de Middellandse Zee, Noord-Europa, Noord-Amerika of een Atlantische oversteek. Beleef de beste dagen zowel aan boord als tijdens de stoppen en geniet van al het entertainment wat Ritz-Carlton en de bestemmingen te bieden hebben.

Lifestyle

De lifestyle aan boord van het jacht weerspiegelt het bestaande imago van Ritz-Carlton. Luxe, elegantie en vrijheid – dit is ook het motto waaronder het jacht werd ontworpen. Naast de juiste dresscode aan boord, hoeft u zich tijdens uw vakantie nergens zorgen over te maken. Uw persoonlijke assistent zal u bijstaan in alle zaken voor een vakantie zonder belemmeringen.

In overeenstemming met de speciale manier van leven en de luxueuze lifestyle aan boord, is een bijbehorende, exclusieve dresscode vereist. Hoewel u overdag casual vrijetijdskleding moet dragen, raden we aan om ’s avonds een eleganter gewaad te dragen dat past bij de edele ambiance. De heren worden geadviseerd om overhemden en geschikte schoenen te dragen.

Valuta aan boord

De valuta aan boord is US Dollar $. De betaling van de facturen en alle aankopen aan boord zijn alleen mogelijk met credit cards (American Express, VISA en Master Card).