SeaDream Yacht Club

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Zoek uw cruiseZoek uw cruise
SeaDream Yacht Club
Vind uzelf terug in exclusieve sferen aan boord van de vloot van SeaDream Yacht Club
SeaDream Yacht Club

<p style="text-align: justify;"> SeaDream Yacht Club biedt fantastische luxueuze jachtcruises aan met bestemmingen over de hele wereld. De vloot bestaat uit twee luxe jachtschepen met chique inrichting en heeft de missie om al hun passagiers een unieke en ontspannen jachtervaring te bezorgen. Aan boord van de SeaDream I of SeaDream II zult u in de watten worden gelegd en kunnen genieten van individuele aandacht en een intieme sfeer. De jachten zijn van middelgroot formaat waardoor ze aan kunnen meren bij de kleinere havens. Hierdoor kunt u een aantal schitterende plaatsen bezoeken die voor grotere cruiseschepen niet toegankelijk zijn. </p>

<p style="text-align: justify;"> De reizen met SeaDream Yacht Club zijn all inclusive en alle hutten aan boord beschikken over prachtig uitzicht op de oceaan en charmante extra’s. Elke hut is voorzien van twee flat screen televisies, een Nespresso koffiezetapparaat en luxe Bvlgari badproducten. Verder kunt u aan boord genieten van heerlijke schoonheidsbehandelingen in de spa en kunt u deelnemen aan fascinerende activiteiten, zoals golf en yoga. Ook is er een casino aan boord waar u uw geluk kunt testen of concerten of films kunt bekijken onder de sterrenhemel. </p>

Toon alle aanbiedingen

Onze SeaDream Yacht Club expert

Bel ons020 220 41 41

Bij SeaDream Yacht Club staan luxe en comfort hoog in het vaandel en dit kunt u over de hele jacht merken. Reizen met SeaDream zijn dan ook altijd stijlvol en in exclusieve sfeer. Bij deze rederij staan de belangen van de passagier centraal en kunt u genieten van de uitstekende service. Als u van luxe, intieme en ontspannen reizen houdt dan is SeaDream Yacht Club de ideale rederij voor u.

Tips voor SeaDream Yacht Club cruises

Reis mee met de Seadream Yacht Club en beleef een unieke vakantie. Het cruisebedrijf werd opgericht in het jaar 2001 met als doel stijlvolle cruises aan te bieden met een exclusieve sfeer. De rederij is een expert in het aanpassen van cruises aan de behoeftes van de passagiers. Luxe, comfort en een fantastische sfeer staan bij de Seadream Yacht Club hoog in het vaandel. Dit concept wordt niet alleen weerspiegeld aan boord van de schepen, maar ook in de routes van de schepen. Geniet met de Seadream Yacht Club van verre reizen en dagelijkse ontspanning. 

Geen stress en relax
De rederij streeft ernaar om passagiers zonder stress en grote aantallen personen op een schip te laten genieten van een vakantie. Ervaar op de schepen van de rederij een stijlvolle sfeer. De vloot bestaat uit de Sea Dream I en de Sea Dream II. Cruisers kunnen op deze schepen een onvergelijkbare luxe en fantastische sfeer verwachten. Beide schepen hebben een ruime passagierscapaciteit van 112 personen. De geringe omvang van de schepen staat garant voor een exclusieve reiservaring en erg uitgebreide service. Trakteer uzelf op een cruise met een van deze schepen. Geniet van de bekroonde service, waar u natuurlijk dagelijks gebruik van kunt maken. Bij deze fantastische rederij staan de belangen van elke passagier op de eerste plaats. Geniet dagelijks van overheerlijke dagmenu’s en geniet samen met de topkoks van culinaire hoogstandjes.

Door haar luxe voelt het schip aan als een privé-jacht. Beide schepen van de rederij zijn identiek, het enige verschil is de route. Reis met de jachten mee naar het Caribisch gebied, Azië en Centraal– of ZuidAmerika. Tevens is het ook mogelijk om de charme van het Panamakanaal te ontdekken. In deze gebieden zijn erg veel havens waar aangemeerd kan worden. De jachten hebben tevens een respectievelijke lengte van 104 meter en een diepgang van 4 meter. Dit zorgt ervoor dat de schepen zelfs de meest afgelegen havens kunnen bezoeken. Hierdoor kunt u met een cruise van de Seadream Yacht Club nog meer natuur en bestemmingen ontdekken. 

Top beoordeling van Seadream Yacht Club 
In de ‘2013 Berlitz Guide to Cruising & Cruise Ships’ behaalden de twee schepen van Seadream Yacht Club de eerste en tweede plaats. Een totaal van 284 schepen met een minimaal van 50 tot een maximaal van 250 passagiers werden hier beoordeeld. 

Cruises makkelijk boeken bij Dreamlines
Samen met Dreamlines kunt u de perfecte vakantie, route en bestemming uitkiezen. Voor vragen kunt u altijd contact met de cruise experts opnemen. Mocht de keuze al duidelijk zijn, dan is het zelfs mogelijk om de cruise direct te boeken.