Actuele informatie m.b.t. COVID-19

Actuele informatie m.b.t. COVID-19

Iceland ProCruises

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Zoek uw cruiseZoek uw cruise
Iceland ProCruises
Ontdek alle pracht van IJsland
Iceland ProCruises

Iceland ProCruises is de specialist in prachtige expeditie cruises naar IJsland en Groenland. De rederij brengt al meer dan 10 jaar talloze vakantiegangers naar de mooiste plekjes van het vulkanische IJsland en het ijzige Groenland. Ontdek de eilanden met cruises vanuit Hamburg of vertrek uit andere steden, zoals Reykjavik of Kangerlussuaq. De rederij vaart verschillende routes rondom de schitterende eilanden of neemt u mee om het spectaculaire Noorderlicht te bewonderen.

Iceland ProCruises vaart met één cruiseschip, de Ocean Diamond. Tijdens uw verblijf aan boord van dit vier-sterren schip zult u kunnen genieten van heerlijke maaltijden en vermaak. Tevens kunt u zich lekker laten verwennen in de rustgevende wellnessruimte. Aan land zult u geweldige expedities en tours beleven. Hierdoor is een cruise met Island ProCruises een fantastische mix van avontuur en ontspanning.

Dankzij de relatief kleine omvang van het schip kan de Ocean Diamond met gemak tussen de vele fjorden door cruisen en kunt u meer plekken ervaren dan bij andere cruisemaatschappijen die met grotere schepen varen. Ook landexcursies zijn geen probleem door de vele Zodiac boten aan boord.

Toon alle aanbiedingen

Onze Iceland ProCruises Expert

Bel ons020 220 41 41

Als u altijd al eens IJsland of Groenland heeft willen bezoeken en bewonderen, dan is een cruise met Iceland ProCruises een echte aanrader. Vanaf het water zijn deze eilanden met hun schitterende fjorden en gletsjers het beste te bezichtigen en zult u een echte magische cruise beleven.

Tips voor Iceland ProCruises cruises

Al meer dan 10 jaar brengt deze toonaangevende rederij vakantiegangers naar de mooiste plekjes van IJsland. Sinds 2015 is Iceland Procruises gevestigd in Hamburg. Deze fantastische rederij organiseert expeditie cruises naar het prachtige Noorderlicht. Met de MS Ocean Diamond is een 10 tot 12 daagse cruise door de indrukwekkende natuur van IJsland en Groenland mogelijk. Ga aan boord van het vier-sterren schip en ervaar een unieke mix van een avontuurlijke expeditie tour en tegelijkertijd een ontspannen cruise.

Aan boord van de Ocean Diamond naar IJsland en Groenland
Of u nu naar IJsland vaart, een walvissafari maakt of een kijkje neemt in de geschiedenis van de Vikingen, verveling komt op een cruise met de Ocean Diamond zeker niet voor. Met 109 buitenhutten, kan het door het ijs varende jacht een maximum van 224 passagiers meenemen. In tegenstelling tot de grote oceaanschepen, bieden de elegante maar ruime hutten van de Ocean Diamond genoeg ruimte. Naast de fantastische hutten beschikt het schip over geweldige voorzieningen. Zo is er een spa waar iedere passagier zich heerlijk kan laten masseren. De panorama-lounge zorgt ervoor dat u altijd kunt genieten van het Arctische landschap. Tot slot is het ook mogelijk om samen met het expeditieteam aan land te gaan om de omgeving te verkennen.

Excursies aan wal met IJsland Procruises 
Tijdens een excursie is er de mogelijkheid om jezelf te overtuigen van de natuurlijke wonderen van Scandinavië. De rederij neemt alle cruisers mee naar de meest afgelegen plaatsen zodat je delen van de wereld ziet waar nog bijna niemand is geweest. Maak een wandeling aan wal langs de Hverfell vulkaan of wandel langs de voet van de berg. Ervaar het unieke fjord landschap van Groenland te voet of via een helikopter. Te veel avontuur? Natuurlijk kan de vakantie ook rustiger en stiller gemaakt worden. Leer bijvoorbeeld met een rondleiding door de stad fascinerende feitjes kennen over de hoofdstad van Groenland en verdiep je in het spannende verhaal van het grootste eiland van de wereld. Ga samen ‘Back to the Roots’ en ontdek wat Iceland Procruises u kan bieden. 

Pak de koffers maar in
Houdt u van natuur en bent u meer een ontdekker dan een reiziger? Dan is deze vakantie iets voor u. Ons service team is blij u te woord te staan om voor u de juiste cruise te vinden.