Actuele informatie m.b.t. COVID-19

Actuele informatie m.b.t. COVID-19

DCS Touristik

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Zoek uw cruiseZoek uw cruise
DCS Touristik
Kies voor een prachtige riviercruise met DCS Touristik
DCS Touristik

DCS Touristik is een Duitse rederij die gespecialiseerd is in riviercruises. Individuele service wordt gewaarborgd bij DCS Touristik en vriendelijkheid en behulpzaamheid staan hierbij centraal. De rederij organiseert cruises naar schitterende plaatsen gelegen aan de schitterende Europese rivieren.

Van cruises van Passau naar Linz over de Donau tot cruises van Keulen naar Amsterdam, DCS Touristik biedt genoeg keuze voor elke riviercruiseliefhebber. Ontdek de mooiste rivieren van Europa, waaronder de Rijn, de Donau, de Main en de Moezel. Tijdens uw DCS Touristik riviercruise geniet u van het prachtige landschap en bezoekt u de steden die op de route liggen.

Aan boord van de schepen kunt u genieten van modern uitgeruste hutten, zoals de suites met een Frans gethematiseerd balkon, waarop u van het prachtige uitzicht kunt genieten. Het leven aan boord biedt tevens genoeg mogelijkheden voor vermaak. Bezoek overdag de spa, geniet 's avonds van een glas wijn en een culinair diner, alvorens op het zonnedek te kunnen genieten van een zonsondergang.

Toon alle aanbiedingen

Onze DCS Touristik Expert

Bel ons020 220 41 41

DSC Touristik biedt vele prachtige riviercruises die erg de moeite waard zijn. Aan boord kunt u genieten van de hoge standaard aan service en de luxe ingerichte hutten. Door de kleine capaciteit van de schepen kunt u volledig tot rust komen terwijl u geniet van prachtige Europese steden. DCS Touristik staat vooral voor luxe en comfort en bied daarom ook heerlijke spa behandelingen aan waar u tijdens het varen van kunt genieten.

Tips voor DCS Touristik cruises

De roots van steeds meer rederijen liggen in Duitsland, waaronder ook die van DCS Touristik. DCS Touristik is een rederij met een breed scala aan riviercruises. Sinds 1995 is de rederij bezig om alle voormalige en nieuwe passagiers de mogelijkheid te bieden om te genieten van een sfeervolle en comfortabele cruise. DCS Touristik vaart over de prachtige rivieren van Passau naar Linz, over de Donau en over de Rijn naar Keulen en weer door naar Amsterdam. De rederij heeft niet alleen een breed aanbod aan cruises, maar gaat ook langs de meest fantastische bestemmingen. Individuele service staat bij DCS Touristik hoog in het vaandel, dit omdat DCS Touristik erop gericht is om alle passagiers op zijn of haar gemak te laten voelen.

Ontmoet de mooiste rivieren van Europa
Heeft u altijd al een cruise over de mooiste rivieren van Europa willen maken? DCS Touristik is dan voor u de juiste keuze. De rederij heeft een groot portfolio aan riviercruises. De verkeersstromen zijn de Donau, de Rijn, de Main en de Moezel. Op de routes, zoals die van Keulen naar Passau en andersom maken alle passagiers een speciale en spectaculaire reis mee, in een romantische en tegelijk erg gezellige sfeer. DCS Touristik biedt het hele jaar door fantastische riviercruises aan, dus niet alleen in de zomer. De hutten van de schepen van DCS Tourstik zijn comfortabel, gezellig en sfeervol ingericht zodat alle passagiers maximaal kunnen genieten en ontspannen van hun riviercruise. De opzienbarende rederij past haar cruises aan naar de individuele klantenwensen, maar daarnaast zijn er ook kant en klare reizen. De individuele reizen kunnen naar wens aangepast worden. 

Een oase aan schepen van DCS Touristik
Alle schepen van het bedrijf zijn uitgerust met de meest moderne snufjes, suites en soms zelfs met een Frans balkon. Het leven aan boord biedt veel mogelijkheden. Of je nu gewoon wilt genieten van een zonsondergang op het zonnedek of van een heerlijke spa behandeling, aan boord een van de schepen van DCS Touristik is alles mogelijk. Voor culinaire hoogstandjes zijn alle cruisers welkom in het restaurant van DCS Touristik, waar alle top koks bezig zijn met het bereiden van de lekkerste en meest culinaire gerechten. Het meest bekende schip van de rederij is de DCS Amethyst, dit schip heeft een passagierscapaciteit van 178.

Vind uw droomvakantie
DCS Touristik biedt onvergetelijke cruises aan en is een bron van ontspanning. De rederij biedt goed opgeleide en attente medewerkers die te allen tijde beschikbaar zijn voor elke passagier. Vriendelijkheid en behulpzaamheid staan hier op nummer een. Wilt u een cruise maken bij DCS Touristik? Aarzel dan niet en neem contact op met de cruise experts van Dreamlines.