Crystal Cruises

Laat u verrassen door de luxe aan boord bij Crystal Cruises
Crystal Cruises

Crystal Cruises staat bekend om haar zeer luxe en comfortabele vloot. De vloot bestaat uit acht schepen, waarvan twee luxe cruiseschepen, één chique jachtcruiseschip en vijf charmante rivierschepen. U zult hoge kwaliteit van service en tevens zeer luxe hutten aan boord van de 5-sterren vloot ervaren. De schepen van Crystal Cruises zijn vergelijkbaar met de meest luxe hotels met de beste voorzieningen, maar dan op zee.

Naast de luxe aan boord, kunt u genieten van een grote hoeveelheid aan sfeervolle bars en lounges. Hier kunt u genieten van chique drankjes, cocktails en prachtige pianomuziek. De accommodaties beschikken over de zachtste handdoeken, badjassen en beddengoed. Tevens kunt u hier genieten van heerlijke extra’s, zoals wijnen, frisdranken en natuurlijk het geweldige uitzicht op zee.

De vloot van Crystal Cruises vaart naar bestemmingen over de hele wereld. U kunt onder andere kiezen uit een prachtige selectie cruises naar de Bahama's of Miami. Als u toe bent aan rust en een prachtige omgeving kunt u er ook voor kiezen om te reizen naar het serene Canada of Alaska. Crystal Cruises bezorgt u de meest schitterende cruises wereldwijd.

toon meer
Crystal Cruises1
Crystal Cruises2}
Crystal Cruises3}
Crystal Cruises4}
Crystal Cruises5}

Crystal Cruises1
Crystal Cruises2
Crystal Cruises3
Crystal Cruises4
Crystal Cruises5
Onze aanbevelingen
  Middellandse Zee Cruises
  8-daagse cruises
  Last minute cruises

Crystal Cruises

Crystal Symphony
De Crystal Symphony biedt hoge luxe aan op zee. U heeft de keuze aan boord tussen verschillende restaurants. Beste accommodatie en een onvergetelijke reisbelevenis zijn verzekerd met een reis op de Crystal Symphony.
 •  238 m
 •  940
 •  12
 •  5 van de 5
Crystal Serenity
De in 2013 verbouwde Crystal Serenity biedt grootste luxe op 13 dekken. Er zijn een aantal manieren om de avond te spenderen, een Broadway-show, het casino of een ontspannende avond op het dek voor iedereen.
 •  250 m
 •  1064
 •  13
 •  5 van de 5
Crystal Esprit
De Crystal Esprit is de nieuwste aanwinst van Crystal Cruises en biedt met het nieuwe elegante en luxueuze design een exclusieve Crystal experience. Kom aan boord en ervaar een onvergetelijke vakantie met deze cruise.
 •  75
 •  5
 •  5 van de 5
Crystal Cruises

Crystal Cruises staat bekend als een van de meest luxueuze aanbieders in de industrie. Al sinds de oprichting in 1988 is het een succesvolle cruise aanbieder. Tevens ontstond er tijdens de oprichting een concept om nieuwe normen voor luxe op cruiseschepen te creëren. Natuurlijk heeft dit betrekking op unieke en uitstekende service, luxe voorzieningen en extra comfortabele hutten. De schepen van Crystal Cruises kunnen vergeleken worden met de meest luxe hotels. Ondertussen is Crystal Cruises een dochteronderneming geworden van de Japanse rederij Nippon Yusen Kaisha. Crystal Cruises wil elke passagier een onvergetelijke ervaring bezorgen. Alle medewerkers van de rederij zorgen ervoor dat iedereen kan genieten van de beste sfeer aan boord, comfort en gezelligheid. Het opgezette concept van Crystal Cruises is door de jaren heen steeds verbeterd.

Een cruise met Crystal Cruises biedt nieuwe ervaringen
In haar eerste jaar kreeg de rederij al haar eerste award voor de beste service, het beste eten en de allerbeste spa. Inmiddels heeft de rederij al zo veel awards gewonnen dat ze zelfs een beste prijs-rating op het gebied van cruisen ontvangen heeft. Toch blijft Crystal Cruises investeren in nieuwe verworvenheden, blijven de schepen gerenoveerd worden en wordt het personeel steeds beter opgeleid. Hierdoor kan Crystal Cruises jaar in jaar uit steeds betere en nieuwe ervaringen bieden voor al haar passagiers. 

Een uniek design
De schepen van Crystal Cruises belichamen drijvende tempels van luxe op de oceaan. De rederij heeft met haar vloot van 2 schepen mischien wel de kleinste vloot van alle rederijen. Echter is dit wel de meest luxe vloot in de industrie. De schepen de Crystal Symphony en de Crystal Serenity brengen passagiers naar de Bahama’s, Stille Oceaan, San Fransisco, Miami en eigenlijk bijna iedere andere bestemming in de wereld. Het ontwerp van beide schepen is eenvoudig, maar toch erg elegant. Elk schip van de rederij biedt ruimte voor ongeveer 1.000 passagiers.