Actuele informatie m.b.t. COVID-19

Actuele informatie m.b.t. COVID-19

1AVista

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Zoek uw cruiseZoek uw cruise
1AVista
Geniet van verrassende riviercruises
1AVista

De Duitse touroperator 1AVista biedt vele riviercruises aan. De vloot bestaat uit 20 schepen die op rivieren over de hele wereld varen. De schepen varen onder meer op de grote Duitse rivieren zoals de Donau of de Rijn, maar ook in Nederland of Portugal.

1AVista kenmerkt zich door de goede prijs-kwaliteitsverhouding en haar meer dan 30 jaar ervaring in de cruisesector. Daarnaast worden er heel bijzondere riviertochten met hond aangeboden waarbij uw dierenvriend de stergast is.

Dankzij de All-Inclusive catering aan boord zijn alle drankjes en maaltijden in de prijs inbegrepen. De vloot heeft een comfortabele uitrusting. De voorzieningen aan boord omvatten een bar, fitnessapparatuur en een sauna. Het leven aan boord wordt gekenmerkt door een ontspannen vakantiesfeer.

Toon alle aanbiedingen

1AVista

Bel ons020 220 41 41

1AVista biedt de beste kwaliteit en service om u vakantie zo perfect mogelijk te maken. De rederij heeft een groot aanbod aan riviercruises in vooral Europa. Doordat de cruises All-Inclusive zijn, kunt u genieten van een onbezorgde vakantie. Bij de plaatsen waar aangemeerd wordt kunt u fietsen huren en op sommige cruises kunt u uw hond meenemen en wandelen bij deze aanmeer plaatsen.

Tips voor 1AVista cruises