tot wel
-42%

Al eerder met Norwegian gecruised?

Reizigers die al bekend zijn met de services van Norwegian Cruise Line kunnen nu profiteren van 20% korting op de reissom van de gekozen cruise. Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten in het jaar 2020 en 2021.

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Gewenste reisduur
resultaten tonen
Zoeken terugzetten
Prijs
0 € tot wel 10.000 €
Route
Gewenste vertrekhaven
Gewenste aankomsthaven
Gewenste tussenhaven
Schip
Klein
Middel
Groot
Alle schepen
Al eerder met Norwegian gecruised? (4)
resultaten tonen
Zoeken terugzetten
Neem contact met ons op!
Bel ons0202204141
Stuur ons een e-mailMail ons
Neem contact op met onze expertsAdvies op maat van cruise consultants
filter

Norwegian Cruise Line - Al eerder met Norwegian gecruised?

Heeft u al eens eerder gecruised met Norwegian Cruise Line? Dan profiteert u nu van nog meer voordeel!

Reizigers die al bekend zijn met de services van de rederij kunnen nu profiteren van 20% korting op de reissom van de gekozen cruise. Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten in het jaar 2020 en 2021. Profiteer snel van deze mooie aanbieding en verheug u alvast op uw volgende cruisevakantie met Norwegian Cruise Line!
*Deze actie is, indien beschikbaar, geldig op nieuwe boekingen gemaakt voor geselecteerde afvaarten voor 2020/2021 en loopt tot en met 29 november 2019. De actie is geldig op alle hutcategorieën met uitzondering van X-categorieën. De korting heeft geen monetaire waarde en is niet restitueerbaar.  Om in aanmerking te komen voor de 20% korting, wordt de klant gevraagd om een boekingscode van de vorige cruise. De actie is combineerbaar met verschillende andere promoties, waaronder Free at Sea. Vraag uw cruisespecialist of deze promotie geldig is op de door u gekozen afvaart. 
Bel ons