Wind Spirit

Alle schepen
Alle Bestemmingen
Vertrek
Terugkomst
Zoek uw cruiseZoek uw cruise
Wind Spirit

Geniet van uw vakantie op dit prachtige schip

Cruises met Wind Spirit

De Wind Spirit is het laatste schip in de van totaal 3 zusterschepen, de Wind Star en de Wind Song. De eerste afvaart van de Wind Spirit dateert uit 1988. Aan boord van dit schip is maximumcapaciteit van 159 passagiers.

Alle hutten aan boord hebben uitzicht op de indrukwekkende oceaan, grote bedden, een prachtige flatscreen-tv met dvd speler en een Bose-SoundDock luidspreker waar een Apple iPod op kan worden aangesloten.

De Wind Spirit heeft twee primaire eetgelegenheden. Restaurant AmphorA biedt ’s avonds gastronomische gerechten en restaurant Veranda biedt een ongedwongen buffet en een full-service diner voor ontbijt en lunch. Voor dineren onder een prachtige sterrenhemel, kunt u een reservering maken.

Een casino, een heerlijke lounge en een bibliotheek, het is allemaal te vinden op de Wind Spirit.

Toon alle aanbiedingen
Wind Spirit - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
+31
Aanvraag verzenden

Feiten & cijfers - Wind Spirit

  • Scheepslengte
    134 m
  • Passagiers
    148
  • Aantal dekken
    5

Dekken en hutten - Wind Spirit

CardBackground

Buitenhut

max. 218 m²

Bestuurbare airconditioning, Telefoon in uw hut, Kluis, Luxe badkamer met granieten wastafel & comfortabele douche. Badproducten van L'Occitane, Granieten kaptafel met vergrotende spiegel, Slippers en badjassen met wafelstructuur, Verse bloemen en fruit, Bevoorrade mini bar, Aparte zitruimte, Flat screen TV & DVD speler, 110/220 stopcontacten, Geluidssysteem van Bose, Kledingkast met spiegel en ladekast

Toon meer
CardBackground

Suite

max. 221 m²

Bestuurbare airconditioning, Aparte ruimte om te dineren, Telefoon in uw hut, Kluis, Luxe badkamer met granieten wastafel & comfortabele douche. Badproducten van L'Occitane, Granieten kaptafel met vergrotende spiegel, Slippers en badjassen met wafelstructuur, Verse bloemen en fruit, Bevoorrade mini bar, Flat screen TV & DVD speler, Aparte woonkamer met bank, 110/220 stopcontacten, Geluidssysteem van Bose, Kledingkast met spiegel en ladekast

Toon meer

Selecteer een dek:

Dek 4
deck plan