Actuele informatie m.b.t. COVID-19

Actuele informatie m.b.t. COVID-19

Star Pride

Alle schepen
Alle Bestemmingen
Vertrek
Terugkomst
Zoek uw cruiseZoek uw cruise
Star Pride
Cruises met Star Pride

Geniet van uw vakantie op het prachtige luxejacht van Windstar Cruises genaamd de Star Pride. Het schip belooft comfort op het hoogst denkbare niveau en een onvergetelijke vakantie-ervaring.

Met slechts 212 reizigers aan boord geeft het schip een gevoel dat u op reis bent met uw eigen privéjacht. Toch is de Star Pride groot genoeg om u te verwennen en entertainen, maar ook klein genoeg om te genieten in de kleinere havens en verborgen baaien te ontdekken waar andere cruiseschepen niet kunnen aanmeren.

Als de avond valt, wachten de gezelligste lounges en mooiste restaurants op u. Of u nou de avond wilt doorbrengen in een heerlijke lounge of liever de spanning op zoekt in het casino, het kan allemaal aan boord van de Star Pride. Daarnaast is er ook een filmzaal om te genieten van een goede film en een bibliotheek voor alleen de allerbeste boeken. Rust en ontspanning kunt u opzoeken in de WindSpa en geniet van een duik in het zwembad. De desserts kunnen er af gesport worden in het functionele fitnesscentrum aan boord.

Toon alle aanbiedingen
Star Pride - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
+31
Aanvraag verzenden

Feiten & cijfers - Star Pride

  • Scheepslengte
    133 m
  • Passagiers
    212
  • Aantal dekken
    6

Dekken en hutten - Star Pride

CardBackground

Buitenhut

max. 226 m²

Telefoon in uw hut, Kluis, Luxe badkamer met granieten wastafel, douche, badkuip en fijne badproducten van L'Occitane, Granieten kaptafel met vergrotende spiegel, Slippers en badjassen met wafelstructuur, Verse bloemen en fruit, Bevoorrade mini bar, Inloopkast en ladekasten, Flat screen TV & DVD speler, 110/220 stopcontacten

Toon meer
CardBackground

Balkonhut

max. 226 m²

Telefoon in uw hut, Kluis, Luxe badkamer met granieten wastafel, douche, badkuip en fijne badproducten van L'Occitane, Granieten kaptafel met vergrotende spiegel, Kluis, Slippers en badjassen met wafelstructuur, Verse bloemen en fruit, Bevoorrade mini bar, Inloopkast en ladekasten, Flat screen TV & DVD speler, 110/220 stopcontacten

Toon meer
CardBackground

Suite

max. 243 m²
Toon meer

Selecteer een dek:

Dek 8
deck plan