Star Legend

Alle schepen
Alle Bestemmingen
Vertrek
Terugkomst
Zoek uw cruiseZoek uw cruise
Star Legend
Cruises met Star Legend

De eerste cruise van de Star Legend dateert uit 1992 wat betekent dat het een schip is met geschiedenis. Dit schip van Windstar Cruises kreeg wereldwijde bekendheid onder de naam Seabourn Legend dankzij de film “Speed 2 – Cruise Control”. De Star Legend is het zusterschip van de Star Pride en de Star Breeze. Het relatief kleine schip neemt u mee naar bestemmingen in het Caribisch gebied, Noord-Europa en de Middellandse Zee.

Het schip biedt plaats voor 212 gasten aan boord wat u het gevoel geeft dat u aan boord stapt van uw eigen privéjacht. Vanuit de ruime zithoek in de suite heeft u een uitgestrekt en aangenaam uitzicht op de inspirerende oceaan waardoor het een welkom toevluchtsoord is. Wanneer u klaar bent met het genieten van dit uitzicht zijn er aan boord de lounges, de club, het casino en de bibliotheek om u nog meer te laten genieten. Maar de echte ontspanning op zee kunt u opzoeken in de WindSpa or door een duik te nemen in het verkoelende zwembad.

De Star Legend is groot genoeg om u te verwennen en te vermaken maar tevens ook klein genoeg om de kleinere havens te ontdekken en verborgen baaien te bereiken die grote cruiseschepen niet kunnen bereiken.

Toon alle aanbiedingen
Star Legend - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
+31
Aanvraag verzenden

Feiten & cijfers - Star Legend

  • Scheepslengte
    134 m
  • Passagiers
    212
  • Aantal dekken
    8

Dekken en hutten - Star Legend

CardBackground

Buitenhut

max. 226 m²
Toon meer
CardBackground

Balkonhut

max. 226 m²
Toon meer
CardBackground

Suite

max. 243 m²
Toon meer

Selecteer een dek:

Dek 8
deck plan