Cruises met Silver Dawn

In 2021 is het zover - het nieuwste lid van de Silversea Cruises-vloot, de Silver Dawn, vertrekt voor het eerst. Kijk uit naar een nieuwe luxe wereld die u zal verrassen met een mix van klassiek en modern. Haar zusterschepen zijn de Silver Muse en de Silver Moon.

Feiten & cijfers

 • Scheepslengte
  213 m
 • Bouwjaar
  2021

Silver Dawn Aanbiedingen

Er zijn momenteel geen aanbiedingen voor dit schip

Scheepsinformatie

Dekken en hutten

Silver Dawn Dekplan


Selecteer een dek 
Silver Dawn Dek 11

Silver Dawn Hutten


Balkonhut
Suite
Selecteer een hut 
Locatie : Dek 11, 10, 9
Bezetting : 3
Voorzieningen:
  Minimale hut oppervlakte : 73 m²

  Silver Dawn Hutten


  Selecteer een hut 

  Balkonhut

  Suite Cabin

  Beschrijving

  Hutten

  Kom aan boord van de Silver Dawn en sta versteld van het hoge comfort en de feel-good-factor van de hutten. Dit cruiseschip biedt verschillende luxe suites. U kunt bijvoorbeeld een Vista Suite met het beste uitzicht op zee boeken, een Classic Veranda Suite met een eigen veranda en de Royal Suite, die perfect is voor gezinnen.

  Eten en drinken

  The Silver Dawn heeft 8 restaurants en laat daarom geen culinaire wensen onvervuld. Deze omvatten de "La Dame" met Franse specialiteiten, de Italiaanse "La Terrazza", de "The Grill" en de "Atlantikside". De "Kaiseki" verwent u met de Japanse keuken, de "Spaccanapoli" biedt u pizza's zoals in Napels en de "Silver Note" richt zich op internationale tapas. Net als bij de Silver Moon uit augustus 2020, kunt u ook uitkijken naar het S.A.L.T-programma (Sea and Land Taste). Dit is een speciaal restaurant aan boord, dat zich richt op de typische keuken van de bestemming. Authenticiteit en traditie zijn hier erg belangrijk.

  Entertainment

  Neem deel aan workshops en lezingen in het S.A.L.T.-Lab en leer over het belang van regionale en authentieke gerechten. Kunstliefhebbers zullen het Arts Café zelf ontdekken, want hier kunt u zich verheugen op inspirerende kunsttentoonstellingen. Aan de andere kant kunnen nieuwe kennissen worden gemaakt in de Dolce Vita en in de Panorama Lounge. Wilt u de dag afsluiten met een goede whisky? Dan is de Connoisseur's Corner de juiste plek voor jou. Je kunt je geluk uitdagen in het casino aan boord en de Venetian Lounge biedt speciaal entertainment met theatervoorstellingen en muzikale uitvoeringen. Overdag wordt een bezoek aan het zwembad of de jacuzzi aanbevolen. Als je je een beetje wilt terugtrekken, kun je dit in de Observatiebibliotheek doen met een goede vakantielezing.

  Wellness en sport

  Ontspanning mag niet ontbreken aan boord van de Silver Dawn. Bezoek de Zagara Beauty Spa en verwen uzelf met een massage of ontspan in de sauna. Trakteer uzelf op een manicure of pedicure in de Zagara Beauty Salon. Er is hier ook een kapper - voor uw perfecte haarstyling! Zin om te sporten? Dit is ook mogelijk aan boord van de Silver Dawn. In het fitnesscentrum vindt u alle apparatuur die u nodig heeft voor uw dagelijkse work-out. Van gewichten tot trainingsprogramma's - met het beste uitzicht op zee.

  Schipsgegevens

  • Inbedrijfsstelling: 2021
  • Lengte: 213 m
  • Tonnage: 40700 BRT
  • Snelheid: 20 kn
  • Bemanning: 411
  • Gesproken talen aan boord: Engels