Actuele informatie m.b.t. COVID-19

Actuele informatie m.b.t. COVID-19

MS Amadeus Royal

Alle schepen
Alle Bestemmingen
Vertrek
Terugkomst
Zoek uw cruiseZoek uw cruise
MS Amadeus Royal

Een stijlvolle ambiance tijdens uw perfecte riviercruise

Cruises met MS Amadeus Royal

Een riviercruise vol met onvergetelijke momenten, dat is wat een riviercruise met het MS Amadeus Royal belooft. Het in 2015 gerenoveerde schip heeft een stijlvolle ambiance aangevuld door alleen eersteklas service waarbij u het gevoel heeft vanaf het eerste moment helemaal thuis te zijn aan boord van dit schip.

Het schip heeft enkel alleen buitenhutten en suites wat het mogelijk maakt dat er vanuit elke hut of suite genoten kan worden van het uitzicht. Aan boord zult u alleen voorzieningen tegen komen die u ook tegen kan komen in een 5-sterren resort. De Franse balkons, een moderne badkamer en hoogwaardige voorzieningen maken uw riviercruise met het MS Amadeus Royal compleet. De openbare ruimtes aan boord van het schip bieden een romantische en gezellige setting voor een totaal onbezorgde reis.

De panoramische bar aan boord zorgt voor de lekkerste drankjes met de mooiste uitzichten tijdens uw cruise. Het schip heeft daarnaast ook een ruime fitnessruimte aan boord om even alle energie kwijt te kunnen. Na het inspannen kunt u in de massagekamer weer ontspannen met een rustgevende behandeling.

Toon alle aanbiedingen
MS Amadeus Royal - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
+31
Aanvraag verzenden

Feiten & cijfers - MS Amadeus Royal

 • Scheepslengte
  110 m
 • Passagiers
  144
 • Aantal dekken
  4
 • Bouwjaar
  2005

Dekken en hutten - MS Amadeus Royal

CardBackground

Buitenhut

max. 215 m²

Bureau met stoel, Kluis, Badkamer met douche, Televisie en telefoon, Kledingkast, Minibar

Toon meer

Selecteer een dek:

Sun Dek 1
deck plan