Mecklenburg

Mecklenburg

Beleef een waardevolle cruise ervaring op de Mecklenburg

Cruises met Mecklenburg

De Mecklenburg van Phoenix Cruises is een klein schip maar zal er wel voor zorgen dat uw riviercruise onvergetelijk zal worden in een familiale sfeer. Het schip is slechts 41 meter lang en iets meer dan 5 meter breed. Dit maakt het schip heel flexibel en kan het veilig navigeren, zelfs op de kleinere waterwegen. Ontdek unieke landschappen en de vriendelijke bemanning zorgt voor het organiseren van interessante uitstapjes.

De taal die gesproken wordt op het schip is Duits, hoewel het schip in Nederland is geregistreerd. Er zijn 5 hutten aan boord voor een maximaal aantal van 22 passagiers. Vier tot vijf bemanningsleden zorgen er voor dat u nog steeds van uitstekende service voorzien zult worden. Het schip heeft 2 passagiersdekken met een gezellige lounge, een heerlijk restaurant in combinatie met een kleine bar, een zonterras dat gedeeltelijk overdekt is met prachtig tuinmeubilair.

Feiten & cijfers

 • Scheepslengte
  41 m
 • Passagiers
  22
 • Aantal dekken
  2
 • Bouwjaar
  1998

Mecklenburg Aanbiedingen

Er zijn momenteel geen aanbiedingen voor dit schip

Scheepsinformatie

Dekken en hutten

Mecklenburg Dekplan


Selecteer een dek 
Mecklenburg Dek 2 Ober

Mecklenburg Hutten


Buitenhut
Selecteer een hut 
Locatie : Dek 1
Bezetting : 2
Voorzieningen:
 • Badkamer met douche
 • Airconditioning
Minimale hut oppervlakte : 8 m²

Mecklenburg Hutten


Selecteer een hut 

Buitenhut

Beschrijving

Hutten

De Mecklenburg is een relatief klein schip, er zijn dan ook slechts 12 hutten. Alle hutten zijn buitenhutten met ramen. Hierdoor heeft u een mooi uitzicht op het landschap. De hutten zijn praktisch ingericht en hebben een maritieme flair.

Eten en drinken

De ervaren schipskok zal u van vele lekkernijen voorzien. Aangezien u met een gering aantal andere passagiers reist, is het geen enorme commerciële keuken. Hierdoor worden alle maaltijden bereid met veel aandacht. Aan boord is een volpension bij de prijs inbegrepen. Het ontbijtbuffet biedt een breed scala aan heerlijke gerechten. 's Middags en 's avonds worden meerdere gangen geserveerd. In de namiddag wordt u voorzien van thee of koffie met gebak. De maaltijden worden geserveerd in de eetzaal waar u kunt genieten van het uitzicht.

Entertainment

Aan boord van de Mecklenburg bevindt een kleine bar waar u met andere passagiers in contact kunt komen en in gesprek kunt raken. Op het zonneterras staan de tuinmeubelen tot uw beschikking, waar u kunt ontspannen en genieten van het prachtige landschap. Het zonnedek is gedeeltelijk overdekt. Hierdoor kunt u tijdens de warme dagen in de schaduw ontspannen, en tijdens regen toch nog van de frisse buitenlucht kunt genieten. Als u meer wilt zien van het schitterende landschap, heeft u de mogelijkheid om diverse georganiseerde excursies bijwonen.

Dresscode

De sfeer aan boord is vrij en ontspannen. Hierdoor is er aan boord van de Mecklenburg geen speciale dresscode vereist. U kunt sportieve en casual kleding dragen waarin u zich prettig voelt.

Schip gegevens

 • Inbedrijfstelling: 1998
 • Lengte: 41 m
 • Dekken: 2
 • Passagiers: 22
 • Taal aan boord: Duits
 • Valuta aan boord: Euro