Pacific Princess

-37%

Verken oogverblindende bestemmingen met de Pacific Princess

Cruises met Pacific Princess

Uitleg sterrenclassificatie
Onze sterrenclassificatiesysteem is gebaseerd op de kennis van onze cruise experts en de algemene informatie die aangeleverd is door de rederijen.

De Pacific Princess biedt naast vele activiteiten voor ouderen, ook een grote selectie aan activiteiten voor de minderjarigen. In het bijzonder kinderen en jongeren is er een nieuwheid in de entertainment afdeling van de Pacific Princess. Dit is namelijk het spelen van videospellen, het bekijken van diverse films, muziek, tafelvoetbal en nog veel meer. Natuurlijk zijn alle activiteiten verdeeld per leeftijd. Voor de kleinste passagiers is er ook kinderkaraoke, pizza’s maken, minifeestjes en nog veel meer activiteiten.

Feiten & cijfers

 • Scheepslengte
  670 m
 • Passagiers
  560
 • Aantal dekken
  11
 • Bouwjaar
  1999

Pacific Princess Aanbiedingen

Onze aanbevelingen
Bekijk alle aanbiedingen

Scheepsinformatie

Dekken en hutten

Pacific Princess Dekplan


Selecteer een dek 


Pacific Princess Hutten


Binnenhut
Buitenhut
Balkonhut
Suite
Selecteer een hut 
Locatie : Dek 4, 7 & 8
Bezetting : 4
Voorzieningen:
 • Badkamer met douche
 • Lichaamsverzorging en-hygiëneproducten
 • Televisie, radio en telefoon
 • Koelkast
 • Haardroger
 • Kluis
 • Kast
 • Bureau
 • Goede kwaliteit lakens
 • 24uur per dag hutservice
 • Airconditioning
Hut oppervlakte : 15m²

Pacific Princess Hutten


Selecteer een hut 

Binnenhut

Buitenhut

Balkonhut

Suite Cabin

Beschrijving

Cabines

De Pacific Princes biedt plaats aan zo’n 670 passagiers, verdeeld over meer dan 200 cabines. De comfortabele binnencabines zijn allen ca. 14 m2 groot en zijn gezellig ingericht. In de luxueuze suites en minisuites van het schip kunt u genieten van de elegante sfeer en is alles zo ingericht dat u zich thuisvoelt.

Eten en drinken

De koks aan boord van de Pacific Princess zullen uw smaakpapillen verwennen met traditionele gerechten en zorgvuldig uitgekozen specialiteiten. Aan boord bevinden zich verschillende eetzalen, waarin hun eigen kelner op vaste tijden heerlijke en traditionele gerechten serveert. Voor de kleine snacks tussendoor kunt u in ontspannen sfeer terecht in een van de Casual-Dining-Rooms. Natuurlijk kunt u ook uw gerecht meenemen naar het zwembad. Daarnaast kunt u ook tussendoor gebruik maken van de heerlijkheden in de pizzeria, een wijn- en kaviaarbar en de kleine patisserie aan boord. Italiaanse gerechten kunt u vinden in het Sabatini’s, de gezellige Italiaanse Trattoria op het schip. Voor een gezellige avond kunt u ook terecht in het Sterling Steakhouse, daar bereiden de meester-koks heerlijke gerechten met hoge kwaliteit ingrediënten.

Entertainment

Aan boord van de Pacific Princess zult u zich met zekerheid niet vervelen. De vele entertainmentprogramma’s zullen u constant bezig houden. In het theater aan boord worden regelmatig actuele films vertoond. Wanneer u graag uw geluk op de proef wilt stellen, dan mag een bezoekje aan het casino niet ontbreken. Ook kunt u daar genieten van een heerlijk koel drankje aan de bar. In de nachtclub en de Pool bar vindt u uitstekende cocktails en kunt u nieuwe mensen leren kennen of een bijzondere avond doorbrengen met een speciaal persoon. Natuurlijk is er overdag ook genoeg te doen: Brengt u een bezoek aan de unieke kunstverzameling en laat u tijdens een van de lezingen van experten informeren over verschillende thema’s. Wanneer u graag een rustig moment voor uzelf wilt hebben, dan bestaat er de mogelijkheid om u in de knusse bibliotheek met een goed boek even terug te trekken. In de gamekamer kunt u met vrienden en andere passagiers ontspannen tijdens een ronde poker. Om uw groetjes te doen aan de thuisblijvers, is er een 24 uur internetservice aanwezig.

Wellness en sport

Om uw cruise tot een ontspannen reis te maken, staan er ervaren werknemers/werkneemsters in het Aziatisch getinte Lotus Spa voor u klaar. In de aangrenzende sporthal kunt u trainen met de modernste fitnessapparaten en ook kunt u gebruik maken van een hardloopbaan om fit te blijven. Bovendien bevinden zich aan boord een oefengolfbaan en een shuffleboard, waar u met uw vrienden of andere passagiers plezier kunt hebben. Voor een beetje afkoeling kunt u terecht in het grote hoofdzwembad. Daar kunt u gemoedelijk op de golven meedeinen, tegen de stroom inzwemmen of een bad nemen in een van de warme whirlpools.

Kledingvoorschriften

De dresscode aan boord van de Pacific Princess is over het algemeen casual. Het is belangrijk dat u kleding draagt waar u zich goed in voelt. Voor de avonden adviseren wij u sportieve/elegante kleding mee te nemen. ’ s Avonds raden wij u aan om voor de speciale gelegenheden feestelijke en elegante kleding te dragen.

Schip gegevens

 • Inbedrijfstelling: 1999
 • Gerenoveerd: 2002
 • Lengte: 179 m
 • Tonnage: 13.200 ton
 • Diepgang: 6 m
 • Snelheid: 20 Knopen
 • Aantal dekken: 11
 • Passagiers: 670
 • Personeel: 373
 • Taal aan boord: Engels
 • Valuta aan boord: USD
 • Internet aan boord: Internetcafe, En WIFI tegen betaling

Het geweldige vijf-sterren schip van de rederij Princess Cruises biedt in total ruimte voor 670 passagiers. Er is op de Pacific Princess keuze uit veel verschillende soorten reizen, tijdens deze reizen wordt er verbleven in een minimaal 14 vierkante meter hut en zijn uitgerust met een groot Queen Size bed. De Pacific Princess heeft een lengte van maar liefst 169 meter is beschikt over een breedte van bijna 25 meter. Deze afmetingen maakt de Pacific Princess geschikt om ook de kleinere havens van de meest fascinerende bestemmingen te bezoeken. De kleinere havens beschikken over de meest fantastische en ongerepte natuur die maar voor te stellen is. De Pacific Princess beschikt met haar lengte van 169 meter toch nog over 8 dekken, waar alle passagiers activiteiten kunnen beoefenen of relaxen. Tevens gaan er ook 350 opgeleide bemanningsleden mee per cruise, die ervoor zorgen dat alle passagiers van de Pacific Princess kunnen genieten van alle luxe, comfort en gezelligheid.

Geniet van uitstekende restaurants

Traditionele gerechten met geselecteerde ingrediënten stimuleren en verwennen de smaakpapillen van elke individuele passagier. In een van de eetzalen is er zelfs een persoonlijke ober. Alle passagiers zullen genieten van heerlijke Italiaanse gerechten in de Trattoria Sabatini’s, dit restaurant is te vinden op dek 10 van de Pacific Princess. Op dek 10 is ook de Sterling Steakhouse te vinden, waar genoten kan worden van overheerlijke steak gerechten. Voor kleinere tussendoor snacks is er het zogenaamde casual dining. Ook is er een kleine patisserie en een Wine & Kaviaar bar. Genoeg om uit te kiezen en van te genieten elke dag aan boord.

Breed scala aan bestemmingen op de Pacific Princess

De Pacific Princess beschikt over vele fantastische bestemmingen rondom onze aardbol. Er kan met trots gezegd worden dat de Pacific Princess een ruim portfolio heeft aan destinaties. Het bezoekt bijvoorbeeld het sensationele Venetië en Barcelona, maar ook kan er genoten worden van meerdere verschillende bestemmingen in de Middellandse Zee. Cruise in stijl naar IJsland en Schotland of bewonder Hawai en al haar schoonheden. Kunt u geen keuze maken? Neem dan gauw contact op met het Dreamlines service team via de website, email of telefoon om uw droomreis samen te stellen.