MSC Grandiosa

Ontdek met de MSC Grandiosa fantastische bestemmingen

Cruises met MSC Grandiosa

De MSC Grandiosa is het zusterschip van zowel de MSC Meraviglia als de MSC Bellissima. Allen zijn zeer royaal ingericht, echter weet de MSC Grandiosa dit toch te overtreffen. Geniet van een fantastische cruise aan boord van dit prachtige schip naar de meest betoverende bestemmingen. Het schip biedt nog meer plaats voor openbare ruimtes en indrukwekkende faciliteiten. Eigenlijk te veel om op te noemen. Daarnaast zijn cruises aan boord van dit schip perfect voor families.

De naam van het schip spreekt eigenlijk al voor zich. Aan boord van de MSC Grandiosa is alles groots en vooral grandioos. Bezoek bijvoorbeeld de speciaal voor MSC Cruises ontworpen Cirque du Soleil at Sea Show. Daarnaast kunt u er voor kiezen om de dinershow van Cirque du Soleil bij te wonen, waarbij u niet alleen geniet van een spectaculaire show, maar tegelijkertijd van een culinaire maaltijd met culinaire hoogstandjes.

De MSC Grandiosa is de perfecte combinatie voor inspanning en tegelijkertijd vermaak en ontspanning.

Feiten & cijfers

 • Scheepslengte
  331 m
 • Passagiers
  6300
 • Aantal dekken
  19

MSC Grandiosa Aanbiedingen

Onze aanbevelingen
Bekijk alle aanbiedingen

Scheepsinformatie

Dekken en hutten

MSC Grandiosa Dekplan


Selecteer een dek 


MSC Grandiosa Hutten


Binnenhut
Buitenhut
Balkonhut
Suite
Selecteer een hut 
Locatie : Dek 14, 15 & 16
Bezetting : 2
Voorzieningen:
 • Bad met douche
 • Airco
 • Ergonomische matrassen en keuze uit verschillende kussens
 • Wi-Fi (huren)
 • TV & Telefoon
 • Ruime kledingkast
 • Minibar
Hut oppervlakte : ca. 16m²

MSC Grandiosa Hutten


Selecteer een hut 

Binnenhut

Buitenhut

Balkonhut

Suite Cabin

Beschrijving

Hutten

Aan boord van de MSC Grandiosa zijn er tal van mogelijkheden op het gebied van hutten. Net als de 78 luxueuze suites die ook op het zusterschip de MSC Bellissima te vinden zijn, zijn er ook 15 MSC Yacht Club hutten, die ook alle voordelen van de MSC Yacht Club bieden. Alle hutten aan boord zijn voorzien van een ruime kledingkast, een douche en een minibar.

Eten en drinken

De MSC Grandiosa beschikt over een nieuw evenals innovatief dinermodel op zee. Met het zogeheten "Flex-Dining-Concept" kunt u dagelijks een tafel uitkiezen, afhankelijk van de beschikbaarheid. Bovendien biedt de MSC Grandiosa een hoogwaardige culinaire ervaring met 12 extravagante restaurants aan boord.

Entertainment en activiteiten

Aan boord zijn drie gevarieerde landschappen te vinden, die u uitnodigen om zowel binnen als buiten te ontspannen. Ook is er een groot gebied speciaal ingericht op het plezier voor de gezinnen. Voor de kinderen zijn er waterparken en speelplaatsen aan boord. In de avonden is er ook voldoende te beleven. Zes avonden per week zijn er exclusieve shows van Cirque du Soleil te bewonderen. Deze shows zijn speciaal ontworpen voor de reizigers aan boord met MSC Cruises.

Wellness en Sport

Informatie over wellness- en sportmogelijkheden op de MSC Grandiosa volgt binnenkort.

Shopping

De hoeveelheid winkels aan boord is erg groot. Er zijn winkels aan boord voor familie, vrienden en natuurlijk voor uzelf. De 96 meter lange boulevard is de ideale mogelijkheid om te winkelen, restaurants te bezoeken of ontspanningsruimtes op te zoeken.

Bijzonderheden

Het plafond van de overdekte promenade bestaat uit een LED-scherm dat een digitale hemel weergeeft. De kinderopvang aan boord van de MSC Grandiosa in verdeeld in vijf leeftijdsgroepen, om zo goed mogelijk aan de behoeften van de jongste reizigers te voldoen. Op het gebied van duurzaamheid presteert de MSC Grandiosa ook zeer goed. Het schip produceert geen vervuilde stoffen maar neutraliseert uitlaatgassen en CO2-emissies.

Dresscode

Er is geen vastgestelde dresscode aan boord van de MSC Grandiosa. Informatie over speciale kleding op speciale avonden in restaurants is te vinden in het boordprogramma. Indien u van plan bent een van deze speciale avonden bij te wonen, wordt een pak aanbevolen voor mannen en een elegante avondcombinatie voor vrouwen.