Actuele informatie m.b.t. COVID-19

Actuele informatie m.b.t. COVID-19

Azora

Alle schepen
Alle Bestemmingen
Vertrek
Terugkomst
Zoek uw cruiseZoek uw cruise
Azora

Geniet van een luxe cruise-ervaring op de Azora van de exclusieve Ritz-Carlton Yacht Collection

Cruises met Azora

De Azora is het eerste jacht van de Ritz-Carlton Yacht Collection vloot, één van de ultra-luxe cruisemerken van de cruise industrie. Een reis op het Ritz-Carlton Azora jacht biedt een unieke kans om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Door de vrijheid en flexibiliteit van het jacht kunt u zich onderdompelen in buitengewone ervaringen.

Aan boord van de Azora kunt u in alle rust ontspannen, en genieten van de uitblinkende service. Zo kunt u bijvoorbeeld elk moment op de dag genieten van de premium eetgelegenheden met vaak lokaal geproduceerde producten en gerechten. Ook het entertainment aan boord is van hoge kwaliteit, van live optredens tot professionele lezingen. Intieme lounges en rijkelijke vrijheid is te vinden aan boord van het luxe jacht. De Azora is gecreëerd om zo ultiem mogelijk de wonderen van de natuur te bewonderen, met infinity zwembaden en glazen schuifdeuren van vloer tot plafond!

Toon alle aanbiedingen
Azora - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
+31
Aanvraag verzenden

Feiten & cijfers - Azora

 • Scheepslengte
  190 m
 • Passagiers
  298
 • Aantal dekken
  10
 • Bouwjaar
  2020

Dekken en hutten - Azora

CardBackground

Suite

max. 253 m²

Make-upspiegel en haardroger , Persoonlijke assistent, Modern bad met aparte douche, Espresso machine, 220v en 110v stopcontacten, evenals USB-oplaadmogelijkheden, WiFi , Kluis, Privé balkon, Digitale flatscreen televisie, Luxe en moderne woon- en eetkamer

Toon meer

Selecteer een dek:

Dek 10
deck plan

Tips voor Azora cruises

The Ritz-Carlton Yacht Collection

Ontwikkeld op basis van het exclusieve en luxueuze Ritz-Carlton hotelconcept, komt de droom van veel cruise- en luxeliefhebbers uit. In 2020 vertrekken de eerste drie superjachten van de nieuwe Ritz-Carlton Yacht Collection. Met de hoogste standaard van service en comfort, verenigt het innovatieve concept een vrije sfeer met het hoogste niveau van luxe en elegantie waarin u zich thuis kunt voelen. Of het nu gaat om een koppel of als een gezien – the Ritz-Carlton Yacht Collection voldoet aan al uw wensen.

Bestemmingen

Ontdek samen met Ritz-Carlton exclusieve routes langs de mooiste plekken ter wereld. Of het nu in het Caribisch gebied, de Middellandse Zee, Noord-Europa, Noord-Amerika of op een Atlantische oversteek is, u zult precies de juiste jachtervaring en dus een onvergetelijke vakantie ervaren.

Lifestyle

De levensstijl aan boord van de jachten weerspiegelt het reeds bestaande beeld van Ritz-Carlton. Luxe, elegantie en vrijheid – dit is het motto waaronder de drie jachten zijn ontworpen. Naast de juiste dresscode aan boord, hoeft u zich tijdens uw vakantie geen enkele zorgen te maken. In plaats daarvan zal uw persoonlijke assistent u bijstaan in alle zaken en een vakantie zonder zorgen garanderen.

toon minder