Actuele informatie m.b.t. COVID-19

Actuele informatie m.b.t. COVID-19
tot wel
-50%

Cruises naar Zuid-Afrika

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Gewenste reisduur
resultaten tonen
Zoeken terugzetten
Prijs
275 € tot wel 10.000 €
Route
Gewenste vertrekhaven
Gewenste aankomsthaven
Gewenste tussenhaven
Schip
Klein
Middel
Groot
Alle schepen
Alle Thema´s
resultaten tonen
Zoeken terugzetten
Neem contact met ons op!
Bel ons0202204141
Stuur ons een e-mailMail ons
Neem contact op met onze expertsAdvies op maat van cruise consultants
filter
za
Zoeken terugzetten

Cruises naar Zuid-Afrika

Zuid-Afrika, officieel de republiek Zuid-Afrika, ligt in de zuidelijkste punt van Afrika. Het land telt meer dan 51 miljoen inwoners is verdeeld in negen provincies en heeft 2800 kilometer aan kust. Zuid-Afrika is een van de meest diverse en betoverende landen in de wereld, een diversiteit van landschappen, mensen, geschiedenis en cultuur bieden de reiziger een unieke en inspirerende ervaring. Een cruise naar Zuid – Afrika is dan ook een prachtige ervaring.

Kaapstad en de Tafelberg
Kaapstad, Een stukje buiten deze stad vindt u de unieke tafelberg deze dankt haar naam aan het feit dat de berg niet spits toe loopt maar plat is op haar top, zo plat als een tafel. Vaak ligt er een wolkendeken over de berg, dit wordt ook wel het “tafelkleed genoemd.” Daarnaast kunt u het “Waterfront” bezoeken en genieten van het haven met 250 winkels en meerdere culturele attracties.Verder kunt u er een veerboot nemen Robbeneiland, waar Nelson Mandela een deel van zijn leven zat opgesloten.

Johannesburg
Johannesburg Wellicht dat u hier met een cruise niet direct komt, maar het is een interessante uitstap voor een langere excursie. Hier zijn de herinneringen van de apartheid nog overal in de cultuur terug te vinden. Om een goed beeld te geven over de jaren van de apartheid is het aan te raden om een bezoek te brengen aan het Apartheid museum. Hier krijgt u een diepgaand inzicht in hoe het leven was onder het apartheidsregime. Verder kunt u een bezoek brengen aan het Carlton Centre. Hier vindt u op de 50ste verdieping een observatiedek van waar u een prachtig uitzicht heeft.

Natuur en in Afrika
Hier naast staat Zuid Afrika ook bekend om haar natuurlijke schoonheid en gevarieerde landschappen zoals bijvoorbeeld de Kalahari woestijn in het noorden van het land. U vindt er dan ook een grote verscheidenheid aan dieren, zoals olifanten en leeuwen. Met een excursie van de cruise af kunt u zo mogelijk een van de wild life reserves verkennen en u heeft dus de mogelijkheid om op een ware safari te gaan. Vanuit Zuid Afrika is het mogelijk om door te varen richting Europa, bijvoorbeeld naar Spanje of Portugal, Maar ook om verder te varen richting Madagaskar of India. Wanneer u geïnteresseerd bent in een cruise neem dan contact op met het Dreamlines service team.