HET NIEUWSTE SCHIP VAN HOLLAND AMERICA LINE: DE RYNDAM

Het is bijna zover! Het nieuwe Pinnacle-klasse schip Ryndam komt er aan! Vanaf mei 2021 komt het nieuwe schip van Holland America Line in de vaart en sinds 30 januari 2020 kunt u al uw cruise met de Ryndam boeken. Lees hier alles over het nieuwe schip en bereid u alvast voor op een prachtige reis aan boord van een van de meest innovatieve cruiseschepen ter wereld.

De eerste reis voor gasten zal op 15 mei 2021 plaatsvinden, zij zullen van Trieste naar Rome cruisen. Vervolgens zal het schip direct doorreizen naar Nederland. Op 1 juni 2021 komt het schip aan en de Ryndam mag vanaf dan de prachtige stad Amsterdam haar thuishaven noemen!

Ryndam - Derde Pinnacle-klasse schip van Holland America Line

DERDE PINNACLE SCHIP

De Ryndam is gebouwd in de Italiaanse scheepswerf Fincantieri en is alweer het zeventiende schip dat de werf bouwt voor Holland America Line. Als derde schip in de Pinnacle-klasse zal de Ryndam soortgelijk zijn aan haar zusterschepen, de Koningsdam en de Nieuw Statendam. Met een gewicht van 99.500 ton biedt het schip ruimte voor 2668 passagiers aan boord.

Natuurlijk brengt een nieuw schip verschillende innovaties met zich mee en ook kunt u zich verheugen op enkele exclusiviteiten aan boord van het nieuwste Pinnacle Class schip, zoals de Rolling Stone Rock Room, Grand Dutch Cafe en de B.B. King’s Blues Club.

HISTORISCH WEETJE

Met een bestaan van al meer dan 145 jaar is Holland America Line een rederij met een verleden en tradities.

De naam Ryndam is dan ook niet zomaar gekozen door de rederij. Zo bezat de vloot van Holland America Line van 1901 tot 1929 de eerste Rijndam. U leest het goed, dit eerste schip droeg tot 1923 de naam volgens de Nederlandse spelling, voordat het in datzelfde jaar de Engelse spelling ontving. In het jaar 1927 was de Ryndam I het eerste schip uit de vloot die een wereldcruise maakte. Van 1951 tot 1973 diende de tweede Ryndam en de derde was onderdeel van de vloot van 1993 tot 2015. Al meer dan honderd jaar is de Ryndam geliefd onder haar (terugkerende) gasten.

Maak een prachtige cruise naar Noord-Europa met Holland America Line

De nieuwste Ryndam brengt het verleden en het heden samen. Zo kunt u vertrouwen op de fantastische service en uitkijken naar de nieuwste voorzieningen. Het entertainment aan boord zal u versteld laten staan. De focus ligt vooral op livemuziek en u kunt zich verheugen op een uitgebreid programma, dat zowel op zee als aan land, tot het beste ter wereld behoort.

BOEK NU UW CRUISE

Ter viering van de lancering van de Ryndam en het Europa 2021 seizoen, pakt Holland America Line groots voor u uit. Als vroegboeker ontvangt u nu op verschillende afvaarten met enkele schepen uit de vloot ontzettend veel extra’s, namelijk:

  • Gratis drankjes
  • Gratis boordtegoed t.w.v. $1200 per hut/suite
  • Gratis fooien
  • Gratis vluchten (tot een waarde van 400 EUR p.p.)

Kunt u ook niet wachten om met Holland America Line uw volgende cruise te maken? Klik dan hier om de cruise te vinden die bij u past. Deze fantastische actie naar Noord-Europa kunt u slechts tot 28 februari boeken, dus grijp nu uw kans en profiteer van deze extra’s.

Dreamlines helpt u graag bij het plannen van uw droomvakantie. Neem een kijkje op onze site en kijk hier naar de fantastische actie van Holland America Line. Als u hulp of meer informatie nodig hebt, neem dan contact op met onze behulpzame cruise specialisten door te bellen naar 020 220 4141.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *