Een bezoekje aan de Norwegian Jade!

Zondag, 5 augustus, hebben we de kans gehad om rond te kijken op de Norwegian Jade tijdens haar stop in de haven van Hamburg. Het schip dat gebouwd is in 2006 onderging een grote renovatie in 2017. De hutten, publieke ruimtes en alle voorzieningen zijn toen goed onder handen genomen. Ontdek onze indrukken op het schip dat een totaal nieuwe look heeft gekregen.

In 2015 is Norwegian Cruise Line begonnen met het renoveren van de Norwegian Epic. Het verbeteren van de schepen is onderdeel van het investeringsprogramma genaamd ‘Norwegian Edge’. Dit programma is gericht op het uitbreiden en opknappen van de vloot. In totaal wordt er meer dan $400 miljoen geïnvesteerd om de passagiers een top ervaring te bieden op alle schepen van Norwegian Cruise Line, ongeacht van de leeftijd of grootte van het schip.

Na het inschepen en een paar minuten op het schip is het eerste wat in je opkomt zeker: ‘Het schip ziet er harstikke jong en nieuw uit!’

Gastronomie aan boord van de Norwegian Jade

Na een korte rondleiding door een paar hutten nam onze vriendelijke gids ons mee naar het Aziatische restaurantgedeelte, dat is opgefleurd met een nieuw interieur en sfeervolle kleuren. De Jasmine Garden en Sushi Bar bieden verschillende Aziatische gerechten. In het Teppanyaki restaurant zal een chef-kok in een intieme sfeer voor u koken.

Andere eetgelegenheden zijn: Cagney’s Steakhouse die na de renovatie plaats biedt aan meer passagiers, het Italiaanse restaurant Cucina met een prachtige muur van wijnflessen en fans van de Franse keuken kunnen een bezoekje brengen aan de Bistro. Hier kunt u in een chique sfeer heerlijk dineren met een glas champagne (een glas Veuve Clicquot alstublieft!)

Het buffetrestaurant, Garden Café, heeft ook een indrukwekkende metamorfose ondergaan en verwelkomt de passagiers in een aangename sfeer met heldere en frisse kleuren.

Het schip heeft twee hoofdrestaurants: Alazar en Grand Pacific. Tijdens ons scheepsbezoek kregen we de mogelijkheid om te lunchen in de Grand Pacific. De inrichting met donkere tinten creëert een elegante sfeer maar blijft aangenaam dankzij de grote ramen met uitzicht op de zee. We waardeerden de service die erg snel was en de werknemers hadden altijd een glimlach op hun gezicht. Ons water en wijn werden bijgevuld zonder dat wij hierom hoefde te vragen en, ondanks het niet op de kaart stond, boden de werknemers vegatarische en veganistische alternatieven aan.

Waar kunt u een drankje doen op de Norwegian Jade

De Norwegian Jade heeft geen tekort aan bars. Wijn- en champagneliefhebbers kunnen bij de Magnum Champagne & Wine Bar terecht. Bent u meer van de cocktails? Dan is de Mixers Martini & Cocktail Bar echt uw ding! Tijdens de renovatie is ook de Sugarcane Mojito Bar, een succes op de recentere schepen uit de vloot, toegevoegd.

Helaas konden we door een kort tijdsbestek niet alle bars bezoeken, maar we hebben wel een glimps van O’Sheenan’s gekregen. Dit is een nieuwe Ierse bar en heeft een vriendelijke sfeer en biedt 24 uur per dag een drankje of een snack.

Ook nieuw op het schip, de Pit Stop bij het zwembad. De bar heeft een Amerikaanse jaren ’50 vibe en is gedecoreerd met vintage kentekenplaten, iconische tankstation borden en andere items die gerelateerd zijn aan auto’s.

Maar hoe zit het met het vermaak aan boord?

Dat laat niets te wensen over! Tijdens de renovatie is de Bliss Lounge toegevoegd, wat de ‘hub’ is van het schip. Iedereen komt hier samen voor een avondje uit met live muziek. Er worden ook regelmatig karaoke-avonden georganiseerd waar zangers (of niet-zangers) tegen elkaar strijden.

Natuurlijk kunt u ook alle klassiekers bezoeken, zoals het zwembad, het basketbalveld, de atletiekbaan, het casino, de spa, verschillende winkels en het theater. In het theater hebben wij de repetitie van de show ‘Blazing Boots’ bekeken. Het is een show met een Amerikaans tintje waar vooral op country muziek wordt gedanst en gezongen. De sfeer was zo leuk dat het moeilijk was om op de comfortabele stoelen te blijven zitten.

Aan de jongere gasten is er ook gedacht met de Slash Academy, waar activiteiten voor jonge kinderen worden georganiseerd. Tieners kunnen zich vermaken in de Arcade of Club Entourage.

 

Wow, de exclusieve Haven ruimte!

Alle Haven hutten zijn ook gerenoveerd en wat zijn ze mooi! De hutten hebben nieuwe meubels, tapijt en er zijn allerlei moderne gadgets toegevoegd. The Haven Members Area beschikt over een prachtig atrium met een zwembad, hot tub en een exclusief zonneterras met ligstoelen en meerdere cabanas. Als u van luxe en exclusiviteit houdt, boek dan zeker een Haven suite!

De Norwegian Jade in het kort:

De Norwegian Jade is een prachtig schip! Zeg maar ‘dag’ tegen de kitsch decoratie en ‘hallo’ tegen een elegante maar ontspannen sfeer. Het schip biedt een grote verscheidenheid aan restaurants, bars en activiteiten. De hutten zijn modern en comfortabel. Ons viel op hoe behulpzaam en vriendelijk alle werknemers waren. Norwegian Cruise Line heeft ook een Premium All Inclusive concept op een groot deel van haar hutten. Dit betekent dat een all-inclusive drankpakket, een volpension arrangement en de fooien bij de prijs zijn inbegrepen. De Norwegian Jade vaart momenteel in Noord-Europa om het zomerseizoen af ​​te sluiten. Vanaf 15 oktober 2018 zal het schip naar haar nieuwe thuishaven in Miami varen om Midden-Amerika en het Caribisch gebied te ontdekken. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw cruise-expert.



Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *